Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi sugrađani hoće li vas išta opametiti da prestanete sa izlivima negativnih emocija. Hoćete li ikada prestati mahalati ko je čiji i davati sud zašto je neko nešto uradio. Bojim se da su ove vaše riječi projekcija vaših zlosutnih duša za koje ni sada nije kasno da se okrenu svjetlu pozitivnog. Centru hvala što nas ne ostavlja na cjedilu kroz sve aktivnosti i kcus-u.
Nesebična podrška Općine Centar i ovog puta nije izostala za one kojima je pomoć i podrška u ovakvom stanju najviše potrebna.Ako Bog da,nadamo se svi da će ova kriza što prije proći i da ćemo moći kao građani ovog grada na pravi način da se zahvalimo Općini Centar i načelniku Ajnadžiću koji su se pobrinuli da što kvalitetnije i adekvatnije naš Klinički centar odgovori zadatku pred kojim se našao.👏👏
Kapa do poda za upravu ove lokalne zajednice. Konkretni potezi su povuceni kako bi se ubalzile posljedice i kako bi se olakslo nasim zdravstevnim radnicima. Hvala vam jos jednom!
Hvala na svakom poklonu, ali ovo nije ni,,s"od sanitetskog vozila, ovo je obican terretni kombi ,koji kosta oko nekih 30,40 k€,dok sanitetski ima unatra opremu oko 200k€,sve u svemu fala mu...
Samo kad imamo jako zdravstvo i jake obrazovne institucije mozemo stvarati jaku drzavu, to nas nacelnik zna i zato ovih dana ulaze u zdravstvo sto je u ovoj situaciji prijeka potreba. Opcina Centar je zajedno sa Ajnadzicem dokazala da se moze nositi sa svim preprekama i nedacama. Bravo💙
Koliko ova pomoc znaci ni sami nismo svjesni, jer ipak u situaciji smo trenutno kakvoj smo, manjak je svega, a Opcina centar je jos jednom dokazala da moze i hoce. Nas najbolji nacelnik🔝🔝🔝🔝
Jako mi je drago da instucije i organi suradjuju, jer jedni bez drugih ne mozemo...Jako zdravstvo je i jaka drzava i samo tako mozemo opstati.
Djela a ne rijeci, tako to treba raditi, a ne palamuditi kako cemo sta cemo.
I ovi novinari...treba ignorisati pozive na ovakva i slicna presijecanja vrpci
Zar nemaju dovoljno auta
Kako pricas kao da si ga iz svog džepa kupio. To je sve od nasih para majke vam se lopovske najebem. Sta imas ti svecanu primopredaju tu da obavljas i novinare da zoves, majke ti se lopovske opet najebem
Donacija koja je od velikog znacaja i dodatno ce pomoci u djelovanju ove medicinske ustanove i unaprijediti njen rad.Svaka cast Opcini Centar na kontinuiranom izdvajanju sredstava za nase zdravstvo.
Zaista pohvalno da se ovoj zdravstvenoj instituciji pruza podrska koja ce joj olaksati rad u ovakvim okolnostima.Sa poboljsanjem potrebne opreme ce se osigurati da zdravstveni sistem bolje djeluje.
Solidarnost i odgovornost su najvazniji u ovim danima,vjerujem da ce sanitetsko vozilo biti od velike pomoci medicinskim radnicima u slucaju zbrinjavanja oboljelih i omoguciti im pravovremenu intervenciju.
Drago mi je da se ulaze u zdravstvo,stvaranjem uslova za kvalitetno pruzanje zdravstvenih usluga i gradjani ce se osjecati sigurnije u ovoj vandrednoj situaciji,ipak se nadam da ce ovo vozilo biti upotrebljeno tek nakon sto ova kriza prodje.
Pretezak je ovo period za sve nas I ovakve vijesti vracaju nadu u ljude I u to da smo svaki danom sve spremiji na sve scenarije koje ovaj grozni virus moze da nam donese. Svaka cast opcini I nacelniku.