Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVA TROJICA MARS U PZD MATERINU
@Za Bohem Isto tako se ne piše ni \"dapišeš\", nego \"da pišeš\". Ja sam uvjeren da je kod obojice ovo čisto tehnička stvar, odnosno stvar kucanja, a ne stvar neznanja, te zato se ne treba kačiti za takve greške (lapsus calami).
jes uskoro bit ce kraj Bosne i Hercegovine... Spavaj Bosnjo,samo spavaj...
Za nekoliko godina bice opet mali kalimero, pa to je nepravda, nismo mi znali, bas su bRezobrazni...
ja kompromisa i dogovora u p. m. sdp i snsd su bratske partije, pa red je da se podrzi \"kompromis\". Pola vama pola nama, oa ostale tko ....
Bohem care... ne pise se Ni je ...pise se Nije...U skolu marvo..ne znas ni dapises a jos bi da politicaris
Ti si Bohem BOLESTAN...brzo trci do cika doktora dok jos ima vremena. Lupas bez ikakvog smisla i veze. E nek se nesto dogovori u ozoj zemlji pa makar ti puko ko zvecka...a o nestajanju naroda ti mogu samo reci da si ogranicen i tup (ne glup)
Ej ba, žao ti Minera? Čudna je to sorta. A kada je u pitanju dogovor, ja ni pod kakvim uvjetima ne pristajem na bosnocidne opcije zato što bi to značilo pristajanje na vlastiti nestanak. Ni je ni to problem, ključno je da takvo pristajanje ne priliči ne samo čovjeku, mego ni životinji.
@Bohem.... E vala ga i ti treses ko muha bez glave. Nista u tome nema lose sto je SDP podrzao amandman. U BiH nema alternative dogovoru....u stvari ima kolektivno samoubistvo pa ako ti se to svidja mozes i bez onih koji ne misle kao ti...Hajde razidji se dina ti.
\"Mene veoma raduje što su to podržali gospodin Lagumdžija i Socijaldemokratska partija (SDP). Razumijem da su i oni prihvatili da budu dio većine koja je pomogla da se ovo uradi. I mi smo spremni da podržimo njihove prijedloge.\" Naravno, Miner uvijek podržava bosnocidne opcije!