Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nadju naftu najebali smo ko libija
@iskrenBosnjak šta srbi znaju šta je nafta
I da ima zakasnili smo 100 godina, auta ce uskoro ici na struju
pa da , ja ovdje redovno sipam, bolje nego da plaćam, a imam besplatno, ha ja
Bili su SHELL-ovi inžinjeri i radili istraživanja, ima nafte pod Majevicom ali to su zanemarljive količine za neko ozbiljnije exploatisanje. Inače, u II svjetskom ratu partizanen banditen su okupirali mini rafinariju nafte na ulazu u Tuzlu i koristili su je skoro do sredine 50'ih za sopstvene potrebe. Ima nafte ali to treba čuvati zlu netrebalo...
Ne leži Tuzla na nafti već Sarajevo
Pukla kanalizacija iza zidova korita... Čuj nafta...
starosjedioci tuzle znaju da su jos autrougari crpili plin u dzindic mahali a opste je poznato da su caklovici puni nafte.
Ako ima naftnih mrlja u jali, onda sigurno ima i kod bube corellija. Zakljucak - Sva ova prica je komercijala
Mi svrbi smo najveca stoka na planeti zemlji a i dalje od nje, zato nam nemojte da zmerate jer 500 godina Turskog karanja je proizvelo degenske gene koje mi danas imamo u sebi, hvala vam na razumevanju...
Žalosno je za bilo koju rijeku da je mrtva rijeka, kao što piše u tekstu.
Jašta radi
"Odvajkata" na kojem je to jeziku i sta znaci??Koji krnkanluk u pm!
"Odvajkada" pardon:-)
@NovusOrdo01 prosiri vokabular. Nije krkanluk, nego jedna veoma pismena rijec sa kojom nepismeni ljudi tvog kalibra nisu upoznati.
Samo da nam ne bace dajdzu svih bombi😂
Ma dajte molim vas...
predlažem da ovo dadnemo nekom u zamjenu za kredit MMF-a. Član SDA.
Imamo naftu, ko je yebe. Ko' će to sada.... Ha ja
Pa sta je nafta iskakala iz vode kad su ovakve mrlje?!?!