Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ce ujedno uci i u ginisovu knjigu rekorda po najvecem broju stomacina i guzova na kvadratni metar
Mevlid bi kroz ovo prošao očas posla.
aj da pogadjamo za koga rade sverceri? :D
i onda će gdin premijer (SDP) da javno čestita ministru MUPa zedo kantona na dobro obavljenom poslu i obezbješenju utakmice!!! A svi znaj uda karata NEMA od prvog dana!!! I da se zna od koga se mogu kupiti po 100-150 KM... Ispred njih šverceri prodaju, a oni to kao i nevide. Reče jedan: pa to im je prilika da zarade!
da nazovem muriju i kazem da ima bom.ba u hotelu...
Mora biti više policajske aktivnosti u Mostaru nego Zenici.
I treba, stoka je to. Zna se na koga se misli.
YEDI G O V N A SVINJO TROPRSTA .
PORTUGALCI, SAMELJITE OVE MUSLIMAJMUNSKE CIGANE.
Slika 4 ...Profesionalizam strogi !
Pa jel ima sta za tapkarose sto su u talu sa savezom gdje je tu policija da oduzima karte sto se prodaju po 200-250 km na crnom trzistu ?
Svak icoban koji bude okretao janje po gradu bice eliminisan !
Pitam se da li se zastava tzv.Armije BiH smatra kao unošenje ili isticanje transparenata ili drugih predmeta sa tekstom, slikom, znakom ili drugim obilježjem kojim se vrijeđaju nacionalna, vjerska, rasna i moralna osjećanja građana? Nažalost to do sada nije bio slučaj...
Maamaaaaa, svi u školi me zezaju da sam debelaaaaaa!! -Nisi srećo mamina, idi jedi, udrobila sam ti keks u kadu, lopata ti je iza vrata......... hahaha
Ooo kako su mi dosadili ovi nacionalisticki komentari na bilo kojem clanku koji se objavi! Jedan Ivica iz Gruda nema pametnijeg posla nego da provocira po Saxu. Jadno, jadno.
Sjo divi Vahe na slici...
Eto Mevlida :D