Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chekajte, tri tuzioca Boshnjaka trazila pritvor za Novalicha, a oslobodila ga sutkinja Hrvatica. Molimo SDA, da u kontekstu priche da je hapshnje Novalicha napad na Boshnjake i drzavu, zbunjenim gradjanima objasni to...
U ovoj se drzavi ne zna ko koga
@cyberdelica da jbt hahah nek objasni neko
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Bez obzira na sve, omladini predlazem odlazak u EU
Realno, vidimo mi da ti je SDA obecala da ce te ubacit na jasle, ali ima krava jos
@Bosanac7 u Njemackoj fino vrijeme danas, otisao davno i sad otvoris ovaj klix i ne nerviras se ko nekad
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Yebemvammatersvima
Sve smo mi krivi
Jebeem.vam mater seljacku govna od drzave
Gledaj Fadila sjedi na mjestu Zijada Turkovića hahaha,tapetari :D
Jeli istina da se fadil usro u čeliji
fino sve dogovorili preko vibera, al to valjda nije materijalni dokaz?
gori smo od Kolumbije 80-tih godina
O znacaju i doprinosu nauke o pravu starog Rima trivijalno je pricati, kada se uzme doprinos Bosanskog prava...Fadil izdominirao :)
Apsolutno me ne zanima da li su respiratori ispravni, kvalitetni. Bitno je da li se zakon ispostovao, da li je moguce da premijer vlade po vlastitom instinktu, nahodjenju naredjuje i kontrolise nabavku jednog veoma vaznog elementa u borbi protiv pandemije.
ovi iz SDA su zajebali Italijanske mafijaške organizacije...oni se s nama šprdaju...cijeli svijet nam se smije...za koga ovaj narod u većini glasa, majko mila
Čista montaža,blamaža Tužiteljstva.
opet je sda izjednacila zlocince sa bosnjacima
nije gotovo, al koja su to govna.zamisli ti da ye vadiš na PENZIJU, i da bi isplata bila nemoguća !? pa mater ti jeb.frljavu!
Fino si to ispričao ali nema fajde
Hahaah, uzalud vam trud svirači! Ima dovoljno respiratora za sve!