Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se navadio kod nas,sto nas kao mire i iskusavaju,cccccc
Ljudi da nije ovo malo previse :{
Muzika je OK, ali spot je nula bodova..
E vala je kolega režiser sa fejsa mogao malo biti kreativniji. Što kaže jedan moj drug: "hajde nek se samo nešta dešaje" :)
U Bosni Amen, znači za nekoga kamen ... Ko da je jučer bilo, pjevali smo o Miru a snađe nas rat i klanje ... Ovo je zemlja mržnje i što to prije shavtimo i prihvatimo bolje i iskrenije će zvučati i pjesmucljci o Miru ...
E zato nam je ovako kako je, zbog tog razmišljanja. To političari koriste da nas drže na uzdama...
Pa to znači da to nije samo razmišljanje ,već činjenica ... Ne može vas niko držati na uzdi ako to nije istina.Možemo mi horski da pjevamo o čemu hoćeš,to je krinka, prihvatimo jedni druge onakve kakvi stvarno jesmo. Tri nacije,tri vjere,tri kulture formalno pravno ravnoparavne ali dovoljno je pogrešnu zastavu zavijoriti da ti glava ode.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Režija spota = 0
hajmo ruke gore peace for bosnia peace for the world.........kitsch
ja te cekala do pola deset i onda sam otisla na balkon da tjeram sa sigurne distance i okurazena konjacicem vukodlake oko zgrade
ahahahahaha vidjela sam, vidim ja sve oko mene neke mackice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)