Komentari (576)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti i trpi. Cuj plata joj na Arhitektruri 6134 KM. Ima se i za Zlatne kasike. Sulejman Tihic rece u sepmtebru 2010 godine u emisiji 60 Minuta: Zasto samo crne stvari prikazujete? Pa u BiH ima uspjesnih i sretnih ljudi. Sto njih ne prikazujete? Evo Tihicu, ispunila ti se zelja. Ima sretnih i uspjesnih ljudi. Ja rintam u privatluku da bi oni na budzetu bili sretni i zadovoljni ljudi. Aferim....
To su ba oni bosanski multimilioneri :)
Glupi narode!!! I opet glasajte za iste.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Je li ovo moguće ljudi?!?!?! Zaposleni u mupu hercegovačko-neretvanskog kantona 24 000maraka?!?!?!?!?!?!?
Neviđena majorizacija hrvata u aluminijumu mostar.....
Jel moze neko pojasnit, Komsic rece u emisiji na FaceTV prije neku noc, da ne posjeduje nista ni vikendicu, ni stanove... cak ni auto...a ima platu od oko 5.700 km? Pa kako to Komsicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim vas da spisak objavite u Word dokumentu kako bi se bolje vidjelo.Ovako se slabo vidi.Pozdrav.
moja porodica citav zivot crnci u privatluku pa ovo nebi mogli da zarade da zive 100 zivota fuj fuj fuj, moj je otac prolio krv za ovu drzavu i ne samo on mnogi su, a sada su na rubu egzistencije... pa gledaj covjece plata, sta je ovo, a za 20 godina nista ne napraviti, treba srusiti ovu vladu svu i uzeti im sve sto su na lopovski nacin stekli i podijeliti to ljudimo koji su zasluzili...
ma sitnica
ko nam je kriv, mi to i hocemo, kada smo glupi sto se ne bunimo, sto REVOLUCIJU ne izazovemo. ovako vice narode ne moze...dokle cemo gledati da nas pljackaju i kradu???
DEFINICIJA STATISTIKE Statistika je grana znanosti koja se bavi prikupljanjem, analizom i tumačenjem podataka različitog tipa.Statistički podaci su izmjerena, opažena svojstva jedinica statističkih skupova, odnosno skupova jedinica nad kojima se promatraju odabrane pojave. Pažljivo i bez emocija pročitajte sve podatke (za sve mjesece) i uporedite imena i poslodavce. Imena koja se ponavljaju imaju naznačena primanja. Sva lica navedena u listama nisu državni funkcioneri. Ako je nešto d.d. i stvara novu vrijednost nije baš kao i plata državnog funkcionera, a i njihove plate su jasno definisane. Visina plate u d.d. određuje se na drugim principima u odnosu na javnu upravu koja ima sistematizaciju radnih mjesta i platnih razreda. Premda su neka primanja "izrazito" visoka za uslove i standard života u BiH ona ne predstavljaju problem jer su uredno poreski evidentirana i provjerljiva. Problem je novac izvan sistema koji se ne oporezuje i završava u privatnim džepovima i na tajnim računima.
Ljudi imam strasnu ideju,,, Hajte za mene glasajte , samo jedan mandat, kad je ovako rodilo ,,,,,,,,,,,
dje je nas zmaj dzeko i sta on ima reci na ovo :D
Klix idioti šta mi brišete komentare, jeste li i vi na platnoj listi RADONČIĆA, NAJVEĆEG KRIMINALCA; RUŠITELJA DRŽAVE?? Da Bog da Radončiću dobio cirozu jetre i onda živio još 100 godina.
U najboljim kafanama konobari su uvijek radili (pravili pare gazdi) za 5% od prometa. Ovi su izvezli iz BiH lijekova za 64 miliona Cekaj,5 % od 64 miliona...hmmm izgleda da ovaj čiko nije uzimao ni 1%
Kako moze jedan rektor na univerzitetu imati po 6000 KM I vise platu a posao im je da izbacuju nove generacije diplomanata koji ce ici na biro za nezaposlene .Ima li jos drzava koje daju azil Ili useljenicku vizu jer ovo je vrijeme da se bjezi iz korumpirane drzave u neku koja ima bolji standard za obicnog covjeka .
-Jel firma imala prihod od 111,8 miliona? -Jeste. -Jel izvezla lijekova za 65,4 miliona? -Jeste. -Jesu li se sami lijekovi prodavali u Evropi,Aziji,Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Albaniji, Rusiji, Ukrajini, Moldaviji, Gruziji, Azerbejdžanu? -Nisu. Pa gdje je onda problem?
Malverzacije u Zavodu za javno zdravstvo KS na celu sa direktoricom Snjezanom Baltom (danas u avazu objavljen spisak plata direktora gdje navedena direktorica ima vrtoglavih ca 5500 KM), nemaju kraja.... Cinjenica s koliko novca raspolazu je ta da su od ogromih prihoda i straha da na kraju godine imaju prevelik suficit, nabavili nove automobile, opremu, trebovanja, uposleni su poslani na seminare koliko nisu u posljednjih 5 godina. S koliko novca raspolazu pokazuje i plata navedene direktorice Balte, kao i njenih blizih saradnika, sefice racunovdstva, pravnika, sefova radnih jedinica i drugih pojedinaca...... Ima li kraja ovoj korupciji i malverzacijama......
Zivio privatluk i guljenje za 400 km
hajde ba da zapjevamo onu našu staru
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/ovo-je-najskuplja-jelka-na-svijetu-teska-je-11-miliona-dolara/101216054