Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haag će dugo trajati. Hoćemo javno vješanje na glavnom trgu u Banjaluci.
SVI NA ULICE VECERAS, SLAVIMO HAPSENJE RATKA MLADICA !!
muslimani iz bosne, jel vama jasno da ste vi poturceni srbi? sta mislite kako je dosao islam u vase krajeve? tako sto su vam pradjedovi uzeli islam za vreme okupacije osmanlijskog carstva da bi sacuvali kucu, njivu i porodicu. sta mislite zasto su vam imena turska a prezimena srpska, zavrsavaju se na -ic. dozovite se pameti, osvetite svoje pretke i vratite se jedinoj pravoj veri od koje ste i potekli - pravoslavlju. ne smeju vam turci nista reci. mi cemo da vas branimo.
Svaka čast vizuelnom izgledu i video-propagandnoj umjetnosti, ali ja lično volim mnogo više da slušam pjesmice koje ptičice pjevaju... iz njihovih pjesmica bi smo mogli lakše pronaći i čuti pjesmice \"neprimjetno tihih\" ptičica.
Ja jakih junaka ma nikad se ziv nebi predao nego mu se kubura navlazila od silnih godina skrivanja skljoco je on al dzaba ......... ahhhaaaahh junaka i heroja Uhapsen dzeneral ratko a izdao ga veliki bratko.. Pa sa ovim srbima stvarno covjek nista nebi smio uraditi odma izdaju i ocinkaju, fala bogu pa nisam iz reda naroda koji ima ovakve junake i heroje.
nek i mrtav odsluzi kaznu ili nek ga pokopaju u zatvoru u den haagu ili nek ga spale iprospu pepeo u rijeci bosni
@rpd.....jeste su.pka tvoje mame sponzoruse !!!!! SIKTER
Opet se Pretorian .....ci.ba.vi ce.tni.cic dopisuje sam sa sobom.....rale-seljacki brale-Van Govedo........e moj de.fekt.asu nije tebi nimalo lako !!!!! SIKTER
Mladic je heroj!
Muslici dosta vas je Mladic ostavio!!!
Mogu ga j....!!! On ce umrijet za par dana.
ma prezivio sam obojcu, djavo ih odnio kazem to jer se napatih bezveze, sve im balijsko
mladic u hagu, jaca srbija, jaca rs .. iskreno je zalosno da ovdje to ljudi ne kontaju .. idiota je trebalo ubiti ali dok se god krio bosnjacke pozicije su bile jace ..
da i ja sam to cuo javila mi mama zelenog zuba
Kazu jedva ga skinuli sa sestre ZELENOG ZUBA
pozdravi mamu preko ku.rca i zalij cvjeće
sad vidim da je Cerić bio u pravu za većinu onog što je neki dan rekao na Buni o Ashton i RS. Budale smo ako sada mudro ne odigramo i pošaljemo rs zajedno sa mladićem tamo gdje im je i mjesto-na otpad istorije