Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...btw...viđe li ko kakvog hodžu ili popa na protestima?...ono "uz narod"?
oni su kao i uvijek mislima i molitvom uz narod .)
...guzičari desničarski...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
IDEMO SUTRA PRED FEDERALNU VLADU I TRAZIMO UKIDANJE KANTONA!!!
ideš u pičku materinu zajedno sa svom ovom stokom sto je danas razbijala po gradu
HAHAHAHA MOJ LJILJANE. trazit ukidanje kantona. ti ko da si sa aljaske pao u bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polako uhljebljeni,doci ce red i na vas.Samo sto tada,nece vise nikog biti da stane uz vas.Uzivajte uhljebljeni jos malo,glavnica i kamata dolazi na naplatu,
Jeli podrska tuzlacima razbijanjem nasih materijalnih dobara ili je to zaista politicka igra,podrska,policija nije smjela dozvoliti dase bilo sta razbije,treba him trakom obiljeziti kretanje kao u Americi ko izade zna se,tako prema onim koji daju podrsku ako je upitanju stvarni protest onda isto mora biti u duhu zakona a ne u duhu divljastva,nije ti kriv prozor i vrata,budi junak,sacekaj nekoga pa ga klepi a ne klepati u prozore,pendrek nego sta,ija sam izgubijo posao,neradim 20 godina pa ne divljam....
20 godina oni na perfidanačin nama narodu jebu znanje ,kroz razne zakone i na sve moguće načine i kada bi se sve to akumuliralo u jedan dan to bi bio pravi genocid nad ovim napaćenom narodom,samo da posjetim jedno a to je da ako ostanu bez posla imaju pravo na godinu dana da primaju platu (na bijeli hljeb) a šta mi imamo..... ni crni hljeb ,čak su u ustav unijeli odredbu da im se ne može smanjiti plata,a da ne govorimo o tome da su čitave porodice zaposlene u istoj ustanovi ....itd
sta to pada pada vlada
Sarajevo grade, šta ti papci rade... Nije policiji lahko nimalo, al' mogu i bolje da se ponašaju. Međutim, ovo ponašanje ovih "razbojnika" je primitivno, seljakluk obični.
pi.čke udaraju narod, a kad uhvate lopova dlaku s glave mu ne smiju skinit, kako bi volio da ovoj policiji sad kažu zbog "nereda" državi nećete dobiti ovomjesečne plate pa da ih onda vidim...
Važno znati SAVJETI ZA NOVE DEMOSTRANTE Kaciga od motora je jača kaciga od policiske i bolje je zastićena 1) oko vrata uvjek imajte gask masku ili maramu običnu kapi za oci u unutrašnjem dzepu kapajte kad upadate u područje sa suzavcem 2) na sebe obucite nešto od kože u jakne od vanjskih dzepova stvaljajte živi kreč u prahu (građevinski) policiska maska ne prekriva dojni dio lica i bradu kreča uzimajte malo u šaku i bacajte na policajca tako da mu gađate gornji dio prsa, prah pogađa oci i dišne puteve gore je o d suzavca 3) palice od drveta vežite za ruku da ne izgubite 4) nikad ne napuštajte kolonu uvjek se borite u grupi od 10 do 15 napadajte prvo policajce koji su agresivniji i poicajce koji imaju naradzaste rusake tosu policajci sa tekucim suzavcem imajte zastitne naocale koje zatvarau oči
nek su oni mene citavu minutu snimali od 4 do 5 minute Nek je na sramotu ovima sto nisu dosli da podrze ovo
Amir Zukic (SDA) kaze kako ce gradjani morati da plate svu stetu,pa jarane ko je do sada sve placao,vase zelje i razne gluposti normalno gradjani maater ti jebbem u pizzdduuu.
Pola demonstranti ,pola huligani i lopovi.
Balava gamad razbija našu imovinu i ljudi to podržavaju fakat ne kontam!!
Može li bilo koja tema a da ti Bakira ne spomeneš? Od kastracije pasa do slijeganja tla u Tibetu ti iskočiš sa svojim komentarom o Bakiru. Me kontam što se meni kačiš jer ja tebe nigdje ne diram.
svi prethodni protesti su prouzrokovali tzv."bojkot" institucija ! Sada je sve prepušteno manjim gradovima da povedu i tek ce na kraju uslijediti završni udarac u glavnom gradu! Malo šire treba razmišljati ;)
Nas u Sarajevu je najmanje na protestima zato što je Sarajevo puno papaka koji su se uhljebili i njima je dobro.Nemaju razloga za okupljanje i proteste.
Zato sto su svi prethodni protesti prouzrokovali tzv."bojkot" institucija ! Sada je sve prepušteno manjim gradovima da povedu i tek ce na kraju uslijediti završni udarac u glavnom gradu! Malo šire treba razmišljati ;)
Pljačka u Tuzli , i sutra tako treba da bude u Sarajevu jel ?! jbli vas protesti , bio sam kad nas je bilo 10 000 pa su se narkomani okupili i skakli sa žutim majmunima narkomanskim ...
Glupani. Ne razbijaju se stakla na zgradama koje pripadaju narodu nego fino Nedzadu Brankovicu i ostalima po prozor pa rokaj. Glupani.
Nedzad je svoju imovinu kupio "po zakonu",to su mu omogucile institucije koje se nalaze u zgradama koje"divljaci razbijaju.
http://blog.dnevnik.hr/print/id/1621863685/kako-napraviti-molotovljev-koktel.html to nam treba, sto vise to bolje !
Sad krenuh da postavim recept za ovaj koktel.. Sreća ima još pametnih ljudi.. :D