Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Lukavac vodi asfaltni put, i on je čist bar 360 od 365 dana u godini. Normalno da ne može biti čist, kada snijeg zapuše dok mašina prodje i vrati se. I to nije neka udaljenost, 30tak kilometara od Sarajeva.
Imali neka djevojka zainteresovana za ovakvu atmosferu u staroj vikendici uz vatru kamin i crno vino!!!!
imas li plan evakuacije? :D
Plan Evakuacije gdje ,pa vidis da je sve djeriz oko nas gdje bi se ti to vracala!!! Jedino evakucija van Bosne mozda u Svicarsku bi bila najbolje rsenje!!! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Osim Lukavca imaju tu još selo Brda,Milišići,Kramari i žalosno je što naši državnici ne povedu malo više računa o ovim mjestima jer su prelijapa i sve sam ih obišao,mnoge ljepote mi imamo nadohvat Sarajeva a da ne spominjemo cijeu BiH,evo u Brdima je rođen i jedan od zastupnika Avdo Vatrić,međutim on je sišao u grad jednom eventualno godišnje dođe,tako je i sa Pinđom iz Sinanovića itd.Umjesto da se založe da svoj zavičaj ožive što bi bilo normalno oni rade suprotno,žalosno.
Ja konto Idil na Bjelasnici
prelijepo!
Planina, selence, snijeg, sve je prelijepo.
D.R.O.N...na sta li me to podsjeca ?
I u Sarajevu je idili, vode nema,grijanja nema, još da nam nestane struje, pa da bude ono baš izvanredno!
Ahileos jedi govna majmune :):):)
Ahileos nisi ti kriv sto je dzukela hebala kozu pa dobili tebe hah ahah ah hah ahha upisacu se od smijeha Nije lako biti mutant kao ti pola jarac pola dzukela :):))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.337072793163407.1073741830.154118824792139&type=3
lažu, ovo se zove lukomir, bio sam jednom tamo, nije mi se svidjela priroda, hebeš planinu koja nema šume
https://www.youtube.com/watch?v=FgCsf1rcU6c
isto s.. drugo pakovanje... igman i trebević su bliži a imaju šumu i samim tim ljepotu i kvalitetan zrak i tu je lijepo otići u bilo koje doba godine... ne kontam razloge kome je ona ružna i tužna bjelašnica interesantna, osim u vrijeme skijanja
Opet oni Lukavac, selo se zove LUKOMIR, pa Dino Kasalo je snimio barem 10 dokumentaraca o tom selu, ne mogu da vjerujem da klixonje nisu pogledali ni jedan!
Ne pravi se pametan, kad si glup. Google, pa ukucaj. Lukomir je jedno 10tak kilometara jugozapadno od Lukavca. http://pokit.org/get/?762a6d2e8e92cb1f46b66b7eb5946577.jpg
Selo se definitivno zove Lukavac. Moja nana je tu rođena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj audio iritantan i nekakav neodgovarajuci mogli su i samantu fox ako je se sjecaju :D
Dali pored usluge snimanja nudite i uslugu nošenja zastave?
Moram nazvat dedu u Umoljanima,da vidim kakvo je stanje...