Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite koliko je taj Terorista Gavrilo Princip bio zadojen mrznjom, kad je bio ustanju da ubije trudnu zenu......Pa svi oni koji ga brane su isti i gori od tog teroriste...
sprski heroj, srbi slave teroristu
..."brižni bošnjo"...
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Dobar, Kakav imaju oni u Lukavici? hahah, koji će k tamo statua Gavrila, kad mu noga nikad nije kročila u Lukavicu, četnička posla u Lukavici.
Đontra Volta II Moram da te ispravim, nisu to srbi to su posrbice ili bosanski pravoslavci. Nisu oni vidjeli Srbije u životu, samo imaju istu vjeru kao naši istočni susjedi.
Hercegovac92 Libo mene tuki za Turskom, što se mene tiče ne moram je nikad ni vidjeti. Ništa mi ne znači. Nit sam Turčin nit musliman. Ja sam Bosanac i Bošnjak, patriota koji voli svoju zemlju i nisam je izdao kao neki koji su se odrekli svoje zemlje i svog bosanskog naroda da bi postali posrbice iako nikakve veze sa Srbijom nemaju (osim što dijele istu religiju).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma i Ferdinand dalabu bio, cuj bez pancira se kurcio po Sa, a Gavro nije bio k'o ovi danasnji fakini sto znaju samo u noge pucati...
Kazu da je na orginalnom modelu vozila sofersajba je bila blindirana ;)
Austrijanci su bili okupatori ,kao i Turci prije njih.Svaki gradanin BiH imao je pravo da koristi sve moguce nacine borbe protiv okupatora.To se zove legalna i legitimna borba protiv eksploatatora i stoga Gavrilo nije bio terorista nego borac za slobodu ;za tada avangardnu ideju ujedinjenja svih Juznih Slavena u jednu drzavu.Nije bio srpski nacionalista.Druga je stvar sto je sada drugo vrijeme i iz drugacije perspektive vidimo tadasnju stvarnost.
smolo, moje misljenje je: da si ti 100% upravu
U ovoj grupi, koja je pocinila atentat bio je i jedan Bosnjak, koji se zvao Muhamed Mehmedbašić. Ubrzo su Princip, Cabrinovic i svi ostali clanovi grupe bili uhapseni. Samo jedan clan grupe se uspio izvuci i "razguliti" preko grane. Pogodite koji? :)
Mlada Bosna su bili mladi, naivni idealisti, koji su jednostavno iskoristeni od strane Srbije.
Vidis ti nasih "novinara" i prdimahune Clanak se tice automobila a u njemu nijedne informacije o istom Model, marka, godina proizvodnje...
Ja se nadam da se zajebajes
Ojj majko kako li ste samo zatucani svi... :O
Samo nacionalizam, mrznja, zadojenost, mrak, jad i cemer..uvijek to i samo to, bilo i bit ce...
Dobra replika samo volan iz 70-tih.
pregazena semsa je najoriginalnija osoba na kliksu svaka cast , ziva bila 100 godina
možel krug ?
Bolje nemoj, puca se po Sarajevu u 16.
haha pa možemo i srolati nije problem :) Ko nije 'šat' vuk'o a da mu flop ne propuše, taj ne zna šta je ganđa :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BEBA Bas je lepa beba sa prve slike: kapica i pelena, nogice i rucice
BOGAMI BOLJA JE U MOG MEHE C KLASA MEČKA,IMA I KLIMU I DOBAR JE PRAVO
Jel te Meho koji put pregaziJo sa tom C klasom ?
A ko nju nije pregazio
Samo mlati pare turistima, doći će, vidjeti, otići i zaboraviti. Pare ostaju.
pa se potroše i tako u krug
meni pare odu brže nego turisti
mocno !