Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li jedan krug iznad Pala?
Lete oni po ciravoj BiH. Postoje legalane i međunarodno priznate institucije BIH, svako ko istupi iz BiH sluzbi smatrat ce se odmetnikom i POBUNJENIKOM, pa BUJRUM
Bas tako milorade kao neki dan avion od eufora sto je nadgledo servsku vojnu moc🤮🤮🤮🤮
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Cekam Dodinu izjavu da je i ovo online igrica :-) Samo RBiH !
Call of duty modern warfare
Srbadijo, jel vidite da ima Bosne. Postoje oruzane snage BiH, na cijeloj teritoriji Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala USA 🇧🇦🇺🇲🇧🇦🇺🇲🇧🇦🇺🇲🇺🇲🇧🇦
😂😂😂 dobri su za gasenje pozara i medicinsku pomoc
Hanan poklonjeni
Vjerujem da je bila potrebnija namjenska letjelica za gasenje pozara el eto i ovo je nesto...samo mene jako asociraju na filmove Rambo :)
Jesu li ovo ti moderni "apaci" ili rashodovani iz Vijetnama pa nama skupo prodani.
Jedan sbski, jedan bosnjacki, jedan hrvatski a ovaj cetvrti mogao bi se dati sejdicfinciju,da se ni oni ne osjecaju ugrozeno
Uvijek se sjetim filma Rambo 2, kad Silvester bjezi sa oslobodjenim POWs, a onaj veliki MI 24 Hind, juri za njima i ispucava rakete. Na kraju ga Rambo sprzi zoljom hehenhh. Prejaka scena, antoloska.
Moze dodo pricati sta hoce, ali bih je svakim danom sve jaca i jaca
vozio sam ih u simulatoru
Može li jedan let nebom?
Inace lete zemljom?
jel ovo dizel
ocuvani tip top Dodik ih samo do Sarajeva vozio
Khurcu ovo nevalja, uvalili vam Ameri sekundarni otpad. Vratite im to dok jos mozete i trazite pare nazad. Ne služe ničemu. Bolje da ste klupili par airtractora za gasenje pozara koji kostaju 800k€ po komadu i koji su efikasniji, a za prevoz bolesnika mozete koristiti helik iz R Srpske. Pa kad smo pravili problem oko toga?
Ako ameri dadnu hellfire rakete onda je to ubica oklopa
Ne budi idiot. Hellfire se koristi sa mašina koje imaju odgovarajuće nišanske sprave i sistem za navođenje. Na vžovo možeš postaviti nevođena raketna zrna i mitraljez bočno. Inače stari tip helikoptera ali može poslužiti za transport.
sad ce Bisera u shoping sa helikopterom