Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek su barbari i divljaci palili knjige i rusili biblioteke ali sreca pa ne mozes ubiti i srusiti kulturu u ljudskim srcima. Vijecnica je bila i bit ce...
Ne mogu barbari srušiti koliko civilizovan i kulturan svijet može izgraditi. Iako se nekada ne čini da je tako, osvrnite se kroz historiju i sve oni koji su rušili i one koji su izgradili još više.
@fojse Lijepo rečeno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad je vijećnica sigurna, nema je više ko srušit' NEMA više JNA da pomogne. Sad možemo i na šake!
Zelene beretke su prve počele pucat' na Armiju u Sarajevu!
Jel' se ti zajebavaš ili šta?? Pa zelene beretke su preteča armije BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Hm, pitam se šta li će biti u ovoj Viječnici. Nekada dok su ljudi voljeli čitati imala je smisla, sada niko nema živaca čitati i raja se upoznaje preko facebook-a a ne neki fini momci cure u biblioteci...a eto ponešto i pročitati. Zaista ovdje je jedina svrha obnova ali realno nemamo mi tu publiku, a vidite i Muzje nam je zatvoren... Možda jedino sentimentalnu...
Ma tu ć se vjerovatno odmah useliti gradski " čelnici" i onda počinje bitka da se kultura vrati kulturnima, a ne plačenicima perifernih stranaka i raznim meteorima koji misle da bogomdan objekat za kockarnicu.
Jedva cekam dan otvorenja ! :)
Prelijepa, stvarno oduzima dah. Ovo je po meni najljepši kulturno-historijski objekat u BiH. Dokaz da se barbarstvo, divljaštvo, šumnjaštvo, urbicid i kulturocid ne isplate i dokaz bosanskog inata i prkosa protiv dušmana sa brda i planinskih vrleti Romanije. Svaka čast gradu Sarajevu, Sarajlijama i svim donatorima na obnovi ovog bosanskog bisera. :)
Jos samo malo sadake nam treba da dodamo jos 4 minareta, i voila ili ti bob is your uncle!
Konacno necto lijepo da vidim, aferom.. prejako je!
Ah...nista ljepse od sadake...konacno smo iskamcili i ovo strejndzeri da nam obnove. Pisali smo i srali u njoj 20 godina, i usput pravili dzamije...ali evo...docekali smo i taj dan - sadaka day za sadaka narod!
Solidus naje.em ti se sestrice
a crkve, episkopske i slične dvore - za pedofile i Vasilija i sve u zlatu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo je gledati ove slike pogotovo onima koji su gledali dok je gorjela !! Ma koliko se trudili da nas unište to im neće poći za rukom !!
Lijepa li je" Davidova zvijezda"
...samo reci Rizo te posl'o...Rizo sent me and its mine...
Ovaj ambasador je k'o Zvijezda margarin. U sve se miješa.
pa to je ambasador SAD-a, kako se on neće miješati...
Pa bolje je i ameri da se miješaju - bude akcije. Aku budu britanci i vrancuzi odmah smo donji - odvrate pogled od nas u sekundi. Pa sječate se!
lijepa ko lutka
Koliko li su para ovdje oprali?
Ne more se Vijecnica napunit, eto kolko O:)
Nemozes se nagledati ovakve arhitekture, svaka cast novoj gradnji u obliku silueta, nepravilnih oblika itd, ali ovo je nesto posebno...
sad će je wehabije napuniti s onim njihovim džihadskim knjigama što prodaju po trotuarima. žalosno, žalosno
ja ti predlazem da promijenis user u glupi huso, jer su ti komentari tako glupi
živi bili pa vidjeli
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jeb ..le vas vise torbice na pozicijama