Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mlade nade svih stranaka su reality politicari, twitterasi i instagramasi / nemaju vezu s realnoscu /
@Kinsky Šta se može očekivati od nekoga koga odgajaju postojeći političari? Mogu biti samo gori od njih. Sve razumijem, ali izjavu da je Željka/o divna, zaista ne mogu.
Prosto nezgodno gledati i slusati.
ukicarka ..moral NULA
qurava
Dodikova natikaca na neku stvar. Mora pricati kako zagondjija govori. On joj daje lovu.
Govno retardirano vidi se na njoj da je zenska poremecena.. ko je jebe nije mi jasno jer je samo tako na poziciju mogla doci... dao ce se zahuktati... prosla su vremena kad su bosnjaci bili naivni... ;)
Ne znam čemu davanje prostora ovoj idiotkinji. Naši mediji prave nove Dodike pridajuci veci znacaj idiotima nego ljudima koji mogu poslati neku pozitivnu poruku i biti uzori mladima.
Zamjenice ona Dodiga 😲😲
Alapača i jezikača koja veze s mozgom nema, sve će učiniti ne bi li se dopala onom volusini iz Laktaša
"slovi za lojalnom članicom stranke" - pravilno je: "slovi za lojalnU članicU stranke". Inače, ovo se zove slaganje po padežima.
Dominantna!
Ljubavnica zeljke cvijanovic 100%
Školske knjige bosanskih Srba podučavaju istu ratnu povijest kao i Srbija https://topinformerbalkan.info/2019/08/11/skolske-knjige-bosanskih-srba-poducavaju-istu-ratnu-povijest-kao-i-srbija/
Je li ovoj Dušanka mama?
Ovo je neka živičarka!
pa sad recite dajte mladima vlast..mladi su veci nacionalisti nego stari...kako su samo zedni prepiranja i svadje...gade mi si..
Kako neko napisa, ovu je neugodno gledati. Tako mlada a već kao Željka!!