Momci za najopasnije akcije
0
Pogledajte na djelu sarajevske specijalce
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora da su puno gledali ninja ratnike na hayatu
uff, sta bi im radilaxD
hvala vam i od mene...
j e b o ovu policiju kad ovaj sto puze ispod mreze do jucer bio u drustvu najvecih kriminalaca ;))) on moze samo da bude smeker a specijalac tesko ;)
spremamo se za pokolj srbije :)
ali nisu mentalno pripremljeni, nikome nije do bosne, zbog vec uskoro objesenih radnika sarajevo-x..... i tako dalje.
E ako su ovo vasi specijalci onda stvarno nemamo sta da brinemo. Ustvari necemo vas podcenjivati ali ipak vidi im faca id vidi kako se krecuuuu samo onaj sa onom jednom obrvi jer nema pauze između jedino on ima konstrukciju i kretanje a ostalo sve.... Ne ostavljaju ni malo utiska ,recimo ona ga.mad naser oric on je imo konstrukciju videlo se ali on je bio izvezban u Srbiji a ne kod ovih i onih labudica i ostalih pticica. Dok nasi .. respekt celog sveta pa cak i na stranici Navy seals americkih imate sekciju o Srpskim specialnim jedinicama. Ceo svet zna veoma dobro i strahopostuje. Pogledajte malo... http://information.usnavyseals.com/2010/06/who-are-the-serbia-special-forces.html http://gearsoc.com/board/viewtopic.php?f=28&t=1068&start=15
daj ti njega nekoj Juliji meni ga sigurno neces dati jag hocu od onog s slike!!
Kazete da su ovo momci koji idu u najopasnije policijske zadatke. Ja tu podrazumjevam potrage za plackasima, izrucenja zlocinaca, antiteroristicke aktivnosti!? Pa zar kao takvim niste trebali zamraciti LICA!?
@aminice, evo ti \"moj\" broj!!!
a i velika cast je biti bosanac a ne sandžaklija nema sta se k.u.r.c.i.t.e d.e.b.i.l.i ko da ste njemci pa vam sandžaklije fol niza rasa jeste li vi bili igdje ikada van granica znate li da ste na dnu ljestvice svijetske
salu na stranu, ali @west mostar je u pravu... ovo su pjesadijske prepreke iz vojske, ali nisu potpune... puno jos toga fali. ja sam na stoperici za 3:14 min. odradio ovu boraniju. ;)) inace, u sarajevske specijalce nesumnjam nimalo... oni su i u bifsoj jugi bili extra dobro pripremljeni... imaju dobre i vjeste instruktore.
jesu dobri ne idi ne pitaj obrve mu se spojile u jednu
Sandžo nije nikoga odbranio. Možda ste vi imali namjeru, ali niste imali kad od lopovluka zato M.A.R.Š u Rožaje odakle ste i došli.
Kad će te shvatiti da vas više vole tamo daleko
Fakat si vise dosadan sa tom ratnom pricom i tim glupostima. Hajde otvori temu na forumu i pisi dokle ti volja jer ovo je preraslo u dosadu.
Eto nek su Sandze branile Bosnu, zasto je onda ruše sad?