Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nasiljem se to moze rijesiti. Dok se vi mrznete i stojite citav dan tu, oni vas iz toplih ureda gledaju i smiju se. U 16:00 obuku jaknu i nekim sporednim izlazom odoše kući u svoj rahatluk, a gdje cete vi??? Leksaurini, diazepami… Samo gazi i ulazi!
SRETNO RUDARI!
Najveće ljud'ne među muzičarima!
Cirkus kolorado,kakvi su samo protesti rudara uz baklje🤣🤣
Đaba im sviraš kad je to sve na Cecu "navučeno"...
Đaba im sviraš kad je to sve na Cecu "navučeno"...
Podrška rudarima! Respect za Dubiozu!
Ovdje bas ide ono baketovo ja i? Mslm sta ce pomoci to sto im dubioza pjeva? Sta im pomaze to sto pjevaju i igraju. Samo jasno koncipirani zahtjevi i naravno realni zahtjevi. Nista vise
Dubioza kolektiv je samo omalovažila dubiozu u rudarskim kolektivima...sprdancija.
E ovo sad vise lici na teferić nego na proteste. Šta konkretno traže? Ko pregovara?
Psovkama i primitivizmom,ne može se naprijed.
Sta hoce ovi rudari uhljebi glasaci Sda stranke,nema u rudnik bez clanske sda,plate po hiljadu maraka,ma daj jos 21.vijek kakva crna ruda i rudnici,pa nije 15_.vijek zatvaraj te zagadjivace okoline i zraka,zatvaraj te rupe i okreni se drugim obnovljivim resursima energije,zatvaraj to odmah,gasi mjesalicu i motaj kablove,ove pijandure navikle na drzavnu sisu ma mars stoko
Smjene !
Smijene
Ovi majmuni nigdje ne pjevaju pa cekaju tako da se utrpaju gdje bilo
Sad pjevajte ima veceras da se smrznete kad ste ludi sto sebi niste svi po vrecu cumura na ledja , sad bi imali sta loziti.
Bas lijepo vidjeti da slusaju i pjevaju uz ovaj izvanredni bend, a ne tamo neke turbo folk budale. Zalosno je sto vidim podjelu u komentarima i sve neke ideje kako oni koji su na licu mjesta treba da djeluju ili ne djeluju, sta treba da rade ili ne rade. Vlast ponovo koristi taktiku zavadi pa vladaj i tako je bilo svaki put kad su bili bilo kakvi protesti. Umjesto da se slozno nastavi dalje, narod se podijeli kivni vise jedni na druge nego na vlast i nikom nista.