Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korumpirani i odlazeći KOS-ovac Ajnadžić je dozvolio da se sruši zgrade pod zaštitom. Svi će u lancu odgovornosti, prije ili kasnije odgovarati za ovaj kriminal i urbicid u Sarajevu.
@Antiboot, uzeo rogatički sda lopov nedžad ajnadžić deset posto od rušenja austrougarske zgrade i izgradnje od novokomponovanih tajkuna.
@Antiboot Zelio bi ti i tvoji nalogodavci da nacelnik Ajnadzic ode sa pozicije nacelnika ali nece barem jos 2 mandata jer vam je pokazao za ove samo 3 godine sta se moze uraditi kada se ispravno radi,sta se sve moze obuhvatiti budzetom kada se novac racionalno trosi i namjenski sto je najvaznije.Cak i ova nova zgrada na Cobaniji je jako super projekat,jer ruglo mijenjamo za moderno,sve ostaje u duhu zasticenog objekta,gradani ce dobiti setnicu.A sta ste im dali ti i tvoji???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
50 kvadrata sa garazom 350 000 KM Pa to je dzabe, skoro..
Zasto ne raditi na tome da nam grad bude ljepsi. Nacelnik Ajnadzic je za vrijeme svog mandata uradio vise nego svi prethodni.
Zgrada ce odrazavati izgled ranijeg objekta koji je srusen, ne vidim u cemu je problem.
Samo kod nas se teži za onim što je bilo prije 100 godina, valjda dok nam cigle ne krenu padati na glavu, neće biti potrebe za obnovom ičega. Pametnom dosta.
Kriminalistickom obradom ce se utvrditi svaka mutna radnja oko ovog objekta. Samo je gori onaj papak Sandzacki sto je srusio Olomanku. I ovdje je neki Sandzos morao uplesti prste.
ja cu se ubiti radi ove setnice...nije ni cudo sto onda kazu koji Bosanski, Bosanski ne postoji, daj ba uvedite opciju za 3 jezika pa furaj setnice do sutra ...
Prosirenje pjesacke zone je odlicna ideja,a sto je najvaznije sve ce biti lijepo uredjeno i bez stare zgrade koja je narusavala izgled ovog prostora.
Rusevnom objektu svakako nije bilo mjesto na ovoj lokaciji,prvenstveno zbog sigurnosti prolaznika,ovaj prostor treba urediti i uciniti funkcionalnim.
Samo neka se gradi,ovaj dio je bio dosta zapusten i neugledan sa novom zgradom ce puno ljepse biti.
Odlicno zamisljeno,pogotovo sa prosirenjem setnice gradjani ce dobiti jos jedan lijepo uredjen prostor.
Mislim da nam trebaju ovakvi objekti koji ce dodatno uljepsati centar grada.
Ovo je za crne hronike!
Gdje god je SDA tu se pravi i gradi!! Svaka cast !
Dopada mi se ideja nove setnice.To gradu Sarajevu i treba.
Jedan stan i garazno mjesto rezerve za roginjnu fameliju
Ne do Bog da se kod nas napravi neka atrakcija kao Burj Khalifa,toranj poput onog u Pisi,ili bilo sta sto bi ne daj Boze narusilo izgled grada onog Sarajeva od prije stotinu godina unazad!!!Sramota kakvi mozgovi zive kod nas!!!