Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Uk je stvarno ko iz vica ispao
Hahahahahaha
super
U kampusu koliko znam već 20 i kusur godina postoji Nacionalna i univ. biblioteka. Razumijem što je Dodik opstruira da se ugasi; jer čuva svu vrijednu građu i predstavlja identitet države, zato su je i zapalili 92, ali zašto je naša vlast želi da ukine to mi nikad neće biti jasno...
Na presijecanju vrpce u live prenosu na TikToku Faćo, Hatić i Sanel Patak kao donator 2 svoje autobiografije. Varaga sam bio ja Donacije u magli.
SDA je jedno 20 godina pokušavala da počne ovu biblioteku i nikako nije uspjela.
nama treba arhiv super modaran arhiv koji ce biti zasticen od pozara ..Bosna kao jedna od najstarijih drzava na Balkanu, sa bogatom historijom treba da konacno objedini i prikupi sve na jednom mjestu, kao i da donese i iz drugih zemalja koje imaju zabiljezena desavanja za podrucja Bosne kroz njihova osvajanja..sav materijala sa sudjenj iz Haga takodjer treba da bude digitalizovan i pohranjen tu
Kada ce se opet uspostaviti vodovod do STELEKS-ove citaone i ostalih zgrada ETF-a, samo glavna zgrada ima vodu, ovakvo je stanje vec haman pola godine
Kako SDA ode i Konaković konačno okonča mračno doba ovog naroda, sve je krenulo uz brdo, sve je krenulo u izgradnju.
amin
Hoce li barem ta biti sigurna od srba?
Vecina biblioteka prelazi na digitalizaciju, ukoliko sa klasicnom bibliotekom ne bude i digitalizovana verzija, sa posebnom sobom za ucenje sa comp, skenerima, kopirkama i stampacima, gdje ce studenti moci nesto i uraditi za sebe, onda ce ovo biti samo zgrada koja ce biti prenapuhana cijenom izgradnje da se svakk ugradi i samo ce premjesti te knjige iz stare lokacije u ovu novu.
Može li iko živ u ovom gradu pomoci Nacionalnoj i univerzitetskoj biblioteci BiH. Po pricama koje cujem, tamo je situacija užasna i katastrofalna, stalno je neizvjesnost oko plata, a dosta uposlenika je u kreditima. Sve institucije su rješene, osim njih, kao da nekome nije u interesu, odnosno kao da neko ciljano opstruira da oni budu na budžetu.Ni oni ne znaju kad su zadnju platu dobili.
Veliki projekat, pozitivan u svakome smislu, cim nema puno komentara.
Kasablije su prodale Podrinje i Srebrenicu da im Miljacka ne bude međuentitetska granica. Prodaće i ostatak Bosne za tri kružna toka, dva tramvaja i jednu turbofolkoteku. J...m li vam majku Abdićevsku.
To pitajte Aliju i Bakira. Ništa se Sarajlije nisu pitale.Alija i Haris su bili u Daytonu.I danas vi glasate za njih.
sad Biblijoteke stanu na Usb
kakva crna biblioteka gradite sklonista, svijet ne rubu rata