Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno zasluzen pad kompanije, niko im ne treba pomagati, sami su se u ovo uvalili, neka ih sada Covic vadi.
Zastitnik naroda i kriminala COVIC ce se pobrinuti preko nadzornih odbora da svi papiri nestanu i da ukradene pare zavrse ugradjene u mnogobrojne vile u lijepoj nasoj. Tuzilastvo BIH ce reci za Kradeze kriminal..nije nasa nadleznost zahvaljujuci hrvatskom kadru Gordani Tadic. Pa ne mozete svi bit milioneri sem par familija u HDZ. Zivio nas veliki vodja zastitnik naroda i kriminala! Hajde nadjite clana Coviceve familije da nije na budzetu? On nije odgovoran za kriminal, al jest za sve ostalo.
Kupovali parfeme Armani, Boss, D&G, Gucci i J.Lo..svojim kuravelama, kupovali im Swarovski nakit, vozali Juzni srbi Mercedese, Audie, BMW-ove po Mostaru, dali Miji Brajkovicu 700 000 samo otpremnine, plus jos sigurno milionce, sto je uzeo u raznim mahinacijama, direktorima plata po 20 000 maraka, prosjecna plata u Aliminiju 3 200 maraka, dok su nase oceve istjerali na ulicu da vozaju turiste, rade u Bingu i konobarisu. Zatvaraj tu HDZ prciju, rezi, i prodaji zeljezo ciganima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
to je sve sitno ... gdje su toliki milijuni, stotine milijuna .... to treba SIPA da ceslja ne danas vec je trebala odavno da udje tu...
Kamenjarski srbin Dragan jednu kcerku u EPHB, drugu u Eronet, zeta u kontrolu letenja, plata 10 000 maraka. Cijelu rodbinu je nakacio na drzavnu sisu. A naravno nije nikog u Aluminij, jer je znao da se iz njega izvlace pare, i da ce ubrzo u zeljezo, a vjerovatno je i ucestvovao u tome. Sad im maze oci, da ce pokrenuti proizvodnje koja je upravo ugasena. Hoce, ali na par mjeseci. Pa ovo juzni srbi nisu normalni, kakve oni ublehe puse.
@x1111tayson normalno da je sitno, sumnjam da je ovo uništilo kompaniju te veličine, ovo su sve siće da se plati da ljudi šute ništa drugo, tako da se nikad neće saznat gdje šta i kako, ovo gore navedeno je u svakoj firmi ovako, uzmi u obzir samu vladu vidićeš još gore lopovluke.
Srecko Soic je mala maca.
Hapsi sve piz.. Im materina
Mislim da su ovi vec spajovali prnje i pobjegli u hr jer ih onom ona nece izruciti BiH!!
Čović bi tek sad mogao preuzeti Al. Njemu je puno važnija zlatna koka, tj. Elektroorivreda.
Čuj prosječna plaća 2529,00 KM 2015 god preko 3000,00 prije toga pa koja firma u državi to ima oni se rasipali na sve strane sad ih vadi malo morgen
Gasi govna istog trena! Šutili su kad su etnički očistili Bošnjake i Srbe. Šutili su dok je teklo, iako je curilo na sve strane. Gasi!
Sramno! Sta se radi u ovoj nasoj osiromasenoj i korumpiranoj drzavi!
Majku im lopovsku,menagment i radnici ista govna!
Da.... Za sve su krivi bošnjački teroristi....
Premijeru... ne dozvoli neke gluposti
Frajera 2 puta nagradjuju sa po 100 milja eura, pa dajte njima Apple i Google oni ce od njih Černobil napravit za godinu.
Sad ce sve postene platise poreza i doprinosa u FBIH da placaju uvezivanje staza i socijalno zbrinjavanje! A swarovski ocima vidjeli nisu.
Da je meni kupit stan za 12 hiljada.
Ovjdje dvije SIPA-e imaju posla. Nevjerovatno
Tužiteljstvo,javi se,sram neka te bude!