Komentari (424)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni barem idu na fax a vi sa klixa niste ni srednje kako treba zavrsili
soko zove orla !
Ja stvarno ne znam zasto bi bilo ovo tuzno i zalosno s obzirom kakve uslove imamo da studiramo,a pogotovo profesore. Na mom fakultetu nema ni kolizije niti imamo pravo da prenesemo 2 predmeta,stoga jedino sto nam ostaje je ovo, jer izaci na znanje na ispit je isuvise rizicno..
Mogu oni varati koliko god hoce jer ako nemaju vezu ( stelu ) da se sutra zaposle u toj struci za koju se skoluju dzaba im sve
Jednostavno: ovaj/a će položiti prijemni bez učenja, njih ~10% također jer imaju štelu (ajmo bit optimisti i reć da ih je 10%). Od ostalih 90% sigurno je polovina spremala prijemni ispit mjesecima i neki od njih neće biti primljeni zbog takvih. Sistem koji su profesori napravili tako teškim je upravo zbog ovakvih ljudi tako težak... Primjer je histologija na medicinskom fakultetu, kontrola lijekova i toksikologija na farmaceutskom fakultetu, ne znam za stomatološki... Istina, neki ispiti postaju skoro nemogući za položiti (dokaz za to je kada na oglasnoj ploči osvane lista rezultata na kojoj piše \'niko nije položio\' što se počelo dešavati na mom fakultetu... Ne jer niko od studenata nije dovoljno učio! Nije uredu!
KLIX NOVINARI PRVO PROVJERITE MAHALSKE PRICE, PA ONDA OBJAVLJUJTE KAO UDARNU VIJEST, ZVANICNA OBAVIJEST S MEDICINSKOG FAKULTETA http://www.mf.unsa.ba/ PRIJEMNI ISPIT 06.07.2012 U 8 h, A NA OSTALE ISPITE JE NIJE MOGUCE UNIJETI MOBITEL, A I NEMA SIGNALA, TOLIKO O PREPISIVANJU I BLACENJU STUDENATA MEDICINE. TREBA VAS TUZITI ZATO STO IZNOSITE NEISTINITE INFORMACIJE!
Zbog ovakvih se drugi moraju liječiti u inostranstvu za hiljade eura.
Idi covijece nahajr bio, makar reci 10.
vi sa klixa umjesto da pokrenete kakvu incijativu, da apelujete na gradjane da uradimo kakvu finu akciju za nas grad, da bude ljepsi i bolji, vi se zanimate tako trivijalnim stavrima. ako nista ovako mozete barem spominjati fakultet kad ga vec niste zavrsili, lesinari odvratni
Tako i treba, na sve moguce mogucnosti varati, jer danas na FPN je licno profesor zakinuo sve studente za 30% bodova i od 70 studenata smijera 4 zadovoljili i to pod \"znakom pitanja\" ( kako ), trba iskoristiti sve protiv citave ustanove i obrazovnog sistema sto je na dohvat sudentima jer danas se ne isplati biti posten.
Ovo na slici je kolegica sa medicine i njen momak, znači veze nema sa stomatologijom.
moji studenti na gradjevinskom fakultetu koji nece da kupe moje knjige, inace divnje knjige i to 5 knjiga ja dajem za samo 250 maraka moraju naci nekoga povjerljivog (3.-4. ruka) da mi daju donaciju od 2500-2700Km (cijena varira od roka do roka) i napominjem nije to na kafu, nije to stela, to je samo donacija za moju sljedecu knjigu... Ne znam da li ima neko kod mene na bubicu... mozda jedino neko od ovih studenata kojima je ostao samo moj ispit i vec dvije godine samo njeg ne mogu da poloze... jer niti kupuju knjige niti su dali donaciju...
@amoniman-pa i pola profesora je dobilo sve guzovače kako ti kažeš, još ih nije stid dva puta se pojaviti u semestru na fakultetu. I onda su studenti zlotvori jer polože koji ispit na bubicu.
pa šta se čudite bolnice su nam pune koji su ovako ili na sličan način završili fakultete,u normalnoj zdravstvenoj ustanovi nijedna uposlenica ne bi smjela da ima duge nokte a kamoli nalakirane ili po kilu šminke i zlata ali ovo je bosna kod nas je sve dozvoljeno,oni sami prenose bakterije pa svaljuju na roditelje fujjjj
E pa draga nasa citateljko vi izgleda nikad niste bili student i ne znate sta znaci studirati, pogotovo medicinski, stomatoloski ili farmaceutski fakultet, gdje u gomili vaznih ispita ima i poveca gomila onih nepotrebnih zbog kojih covjek ako bi ih ucio ne bi stizao da polaze te vazne!
E stvarno je ovaj klix propao, gadite mi se u svakom pogledu, poceli ste se ponasati kao oni najgori mahalasi sa carsije sto ne dolikuje jednom velikom mediju kao sto ste vi !!! Iz kojih razloga ovakav text objavljujete nije mi nikako jasno jer ne poznajete pozadinu pricu sto neko na taj nacin polaze, na kraju krajeva ko da niko iz vase redakcije nije varao na ispitima, pola u toj istoj redakciji su nepismene seljacine, pretvorili ste jedan sarajevo-x u klix kao da bi postali poznati u drzavi hahaha, sarajevo x je bio dovoljno jaka domena da nije bilo potrebe da se to radi , razvoj ste mogli usmjeriti jacanjem sarajevo-x na kontinentalnom nivou zaposljavanjem strucnog kadra i unapredjenju dizajna a ne pretvaranjem sarajevo-x u blijedu kopiju mahalaske domene excluziv.ba . KLIX = JADNI GADNI BIJEDNI SMEKERSKI MAHALASI !!!!!
to sto su uslikani blizu medicinskog fakulteta ne znaci da studiraju medicinu ..... ima u blizini jos dosta fakulteta ...... nitko ne spominje gradjevince, arhitekte ..... allloooo ..... nek se odmah blati medicina