Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Кратко и јасно, ми Срби смо геноцидан народ.
@?: Kakav uzor djeci postavlja prosječni bosanski roditelj koji svaku večer cugne po jednu čašicu, cigarete troši u nenormaIno visokim količinama, svaka druga je psovka bilo Boga ili čega drugog, a počesto se potegne i za fizičkom upotrebom sile? Ovakve igre su mala maca za to.
jQK8WQ rijuzsftqhwp
yXCRpD , [url=http://mkhurjfgultd.com/]mkhurjfgultd[/url], [link=http://hxwylxxkgpvk.com/]hxwylxxkgpvk[/link], http://pnaymebbmgul.com/
mT4WTl pdyuicpafckc
You play like my daughter did so long ago ( and you dress like her too ). plasee do another take on this for Chrismas 2010. I\'m sure with the passion you showed here for this song that you have mastered it now.Kristen never stop playing, you are very talented.
слажем се, ми срби смо најгори народ на свету, пуни смо мржње и надам се да це ово једног дана бити изкорењено.
CUJ KAKO IZGLEDA .. IZGLEDA KAO I DANAS . NISTA SE PROMIJENILO NIJE . FASADE SU KAKVE JESU.
Sta se lozite moshhnje?Opet prizivate rat pa kad se dobije opet po ppiiccki eno ga srbi genocidasi. hahahahhah,eo ovako...sto se tice rata srbi vs muslimani...muslimani su ga poppushhili onako momacki,pogledaj koliko je pobijeno nas koliko vas,plus Srebrenica gdje vam je Ratko svu vojsku pobio,osam hiljada u Srebrenici vas naslago,ja bi se usima poklopio da sam na tvom mjestu. :) E sad poslije sto su dosli ameri i izbombardovali srbe to je nesto drugo,vi sa tim veze nemate.Sto neko rece...prosetaj malo sa tim ljiljanima van tih vasih 24% pa da vidis cija je bosna zapravo. :)
Portal grada Goražda, sve na jednom mjestu http://gorazde.ucoz.org/
Ova igrica ne treba da postoji, kao i sve ostale koje su agresivne i koje tjeraju ljude da loše razmišljaju. Ja nisam psiholog, ali stvarno ne znam kako one opstanu i kako ih ne zabrane zakonom.
administratori i moderatori i novinari sa KLIKS BA vole da ga duvaju horsu :D :D :) znam, malo je hardcore al priznat ce te, smijali ste se :) kliks ba je nula, bezveze ste, kako ste samo losi, volite da se drogirate dok radite, marihuana i to, narkomani :) pozz :)
ovi sa kliks ba su medju rijetkim sto dopustaju ovakve komentare. Mogu ih sebi zamisliti, sjede po citav dan, jedu burek i piju kafu, valjaju se od smijeha, muahahhaha, ediiisee dodzi da vidish sta je taj i taj napisao... ti sa kliks ba koji ovo citas, nemoj molim te da krijes ovu poruku, cisto onak radi furke :) sad cu ja vas ispod testirati jednom malo zescom porukom , a cilj ce biti da je sakrijete. eto tako, pozdrav kliks, najbolji sste :)
\"Ljudi svojim ponašanjem dovode do tranzicije koja ima potencijal da pretvori Zemlju u dosad nepoznato stanje\"
ma mi srbi smo nebeski narod, ne mogu nas ni u igricama pobijediti!!!
Alija i Ganic podmiceni gomilom para iz Srbije, Zato smo stali 1995., zato smo zgurani na 24%, zato smo sad u situaciji da nestanemo... cijenjene porodice Izetbegovic, Ganic te sva SDA svita oko spomenute gospode
na samom pocetku obavezno navesti u uvodu igre da je u opkoljenom Sarajevu medju 11541 osobom u.b.i.j.e.n.o i oko 1600 djece od strane pravoslavno-srpske genocidne barbarije ! igra bi trebala izgledati ovako: misija - u.b.i.t.i stvo vise genocidaskih srpskih snajperista, sto vise ih u.b.i.j.e.t.e time vise spasavata sarajevsku djecu ! pocetak igre -imate samo tandzaru ili lovacku dvocjevku kao oruzje i par primitivnih improviziranih rucnih bombi..kako igra odmice pruza vam se mogucnost da u.b.i.j.a.n.j.e.m genocidasa zarobljavate vecu kolicinu savremenog oruzja kojim ih dalje tamanite sto posebno pruza uzitak jer ih u.b.i.j.a.t.e njihovim oruzjem !