Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, nek si ti bio u evropi pa makar.Evropa ni nezna šta je \"kozije mlijeko\" tamo je sve hibridno moj \"jepp\".Što nisi komentirao \"mek\"kad nam djeci nude KARCINOME 100% to je dobro,veze mi nemamo sa životom.Što se tice Holiday Marketa meni je fion i nek se bilo šta dogadja,naj gore je kad je mrak i sivilo,neka nema samo onih klošara sa piratskim CD-ovima,a ako misliš i znaš Ti bolje napraviti bujrum naredne godine pa nam pokaži šta to umije \"EVOPA\" a garant si jedan od onih koji posjećuje evropu od državnih para.Budi sretan pa još ima kozijeg mlijeka za kupiti,posjeti malo \"ONKOLOGIJU\"pa vidi šta nam radi EVROPA. Nek su Vam sretni svi praznici, i ko igra za raju, zanemaruje taktiku, završi u nižerazrednom Vratniku reče jenom jedan pametni čiko!
Lijepo moje Sarajevo - :)
Pogledajte vlasi kako lijepo izgleda i svijetli pravoslavna crkva usred sarajeva i nikom ne smeta i sto bi.....vase zvijeri su porusile sve dzamije od banjaluke do foce
Sve mi je super dok ne procitam komentare pojedinih,pa vidim s kakvim su\"gradjanima\" zivim!
DA VIDIMO KOLKO NAS IMA KOJI VOLIMO SARAJEVO :D Like!! Sarajlije
nije bas kao u mom Münchenu ali puuuuno je bolje nego proslih godina. ako ista u bosni mrzim , to je tama, sivilo, turobno i morbidno ozracje koje samo pojacava tugu, osjecaj bespomocnosti i baca u tesku depresiju.......e ovako se to radi svaka cast , nastavite ovim putem jako je lijepo
Napokon nešto pismeno u ovom gradu, na šta novac nije uzalud bačen. Još samo da se promijeni ime trga. Ne razumijem po kom osnovu je Alija Izetbegović zaslužan da dobije svoj trg? Po meni ga zaslužuje Jovan Divjak, Dragan Vikić, moj tata i svi ostali koji su glave u torbe stavljali za odbranu ove zemlje i grada, a danas žive jadno i bijedno, bez ikakvih prava. Al to nije tema...Lijep je prizor kad se prođe pored parka, daj Bože još ovakvih poteza. Treba grad okititi što više, posebno borove ispred katedrale. Aha...i da napomenem ovima, što će me možda kritikovati zbog komentara- sarajka sam, a i muslimanka ;).
Kicherica klasicna; ako su ovo vrijednosti koje uvozimo iz evrope, zahebi me onda. de ba malo vise zapadne kulture, a malo manje coca cola i mcdonaldsa...narode moj.
Meni dvije stvari smetaju. Prvo, nigdje pravoslavne crkve u svjetlima. Drugo, nigdje Titiove slike. Taj covjek je toliko novogodisnjih paketica podijelio da je red da mu se slika okaci oko Nove godine. Sarkazam na stranu, svidja mi se kako je okiceno. Svaka cast!
Mogu vam reći da dobro izgleda :p
Sve mogu shvatiti ali da ne volis kozije mlijeko?! To puno govori o tvom obrazovanju,, ocam
mrak
Jednostavno prelepo... Svaka čast Sarajlije! :*
Ne se.ri \"sarajka u du\"... Koje si ti godiste, pa se pitas kako smo i kako slavimo Bajram? Sta ima veze pice??? Grijeh ne ulazi u usta, vec iz usta! Pojedini piju citavu godinu i ne piju jedan mjesec, izigravaju \"vjernike\"...tako u svim religijama.....poste...a dusa im gresna.....
@Šeher Saraje... ......konacno, jedan normalan komentar......:-)
Lijepo je ovo, nema sta. Ali da se nesto slicno (naravno bez vina i piva) napravilo za Bajram, svi bi skocili na noge, optuzujuci nas da pravimo muslimansku dzemahiriju u Sarajevu. Ovako kad je pred Bozic onda je OK. A sve Hrvati ugrozeni. Eto, oni jadni nemaju nikakva prava.
prelijepo bgm,sve vise licimo na jednu od svjetskih metropola :D. neka su svima sretni svi praznici,i zar vam vise nije dosta tog prepucavanja dragi ljudi??? zar ovo nije nesto pozitivno,koje pokazuje da je Sarajevo ipak ostalo multi etnicki grad,sa svim kulturama i vjerama,gdje svi zive kao jedan,iako su ga mnogi htjeli unistiti bas zbog toga,Sarajevo se svaki put dize,i svaki put ce biti sve jace i ljepse...