Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Efendicu, idealna prilika za mlade da uče tehnike gađanja, uvesti pod obavezno u obrazovni sustav srednjih skola
Realno Efendić 2022. uz trenutno 1 zastupnika u skupstini KS imat će još 5 najmanje a toliko će faliti ujedno trojci
Postoje i drugi nacini pruzanja aktivne sile, pored vatrenog o. Ovo ostaviti za sportiste i mirna Bosna....
ša kae dodik, jel to udar na republiku srpsku?
Pravi proekat da imaju gdje pucat usijane glave da ne pucaju po gradu i neduznim gradjanima
zašto efendic ne pždovodi investitore nego nase pare troši na ove gluposti
MA BRAVO, ALI ZAŠTO SE DO STRELIŠTA NE IZGRADI LJUDSKI NORMALNA CESTA?Ona cesta kojom se može doći, nije dovoljno široka ni za jedno auto, a kamoli kad se treba mimoići, uz to, krivine, zarasla, nepregledna ?????
Čestitamo Općini Novi grad na "hortikulturnom uredjenju" sto u prijevodu znači krčenju šume, a sve kako bi se imalo gdje vježbati pucanje. Vrlo korisno ulaganje u budućnost.
Ispravka StreLJište
Realno-nigdje veze!bager malo prpao,napravili koji zaklon a potom spizdili pun q...c para!najskuplje bilo asfaltirat!PRANJE PARA!Nikakav standard nit projekat ovdje nije gledan nit postivan! I Sejo trckara i mete postavlja a ko da su kromanjonci!jadna majko sta vise trpimo!
Prvo ovaj “objekat” nikada nece dobiti dozvolu jer nije uradjen po standardima i propisima koji postoje za streljanu. Drugo u ovo, ne znam ni kako ga nazvati je ulozeno preko milion. Dajte molim vas. Ko vise uzima tolike pare??? Treba efendicu za izbore koji su na pragu. Neka ga bude stid i sram.
I vi ste za ovo uredjenje potrosili preko milion??? Zaista Efendic treba da bude iza resetaka poslije ubistva i potrosnje budzetski sredstava bez ekonomske opravdanosti. Gdje mi zivimo??
radno vrijeme?
nikako ne treba praviti fabrike-tvornice, zbog stetnog utjecaja na drustvo
odlicno taman isprobam pistolj ako sr zarati prvo ove sda ovce pomlatit
cisto me zanima smije li se poster od nasih politicara stavit i rokat
Žuč bio i ostao simbol odbrane grada i dobro je što je ovaj objekat baš tamo, jer stanovnici Buća Potoka, Boljakova,Sokolja, Briješća i Pofalića su odbranili grad u najtežim borbama i zaslužuje poštovanje.
ovdje su gazije izbusile sds teroriste i naucile ih pameti
Napravio Semir da se omladina ima gdje obućavat. Svaka mu čast zapamtio Semir kako je bilo u ratu goloruki i brz obuke.