Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li crkva u sredini?
@neko.iz.mase bit ce raketni sustav,tj regrutni centar iz kojeg mosnjee idu u siriji pa u đenet sa 77 djevica 🤣🤣😎
Ljudi prave bespilotne letjelice, idu na Mars, a nama vrh Korida u Čevljanovićima ili kružni tok Mostaru ...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Prepisano Iz testova za polaganje vozackog ispita na hrvatskom jeziku. Fali sinsko vozilo, vozilo covica pod pratnjom, hitna upomoc, kapelica I vatrogasci
nebu se Tito ovdje snašao..
ako bude 40% ovoga napravljeno kao na slici bit ce dobro
čuj cijeli kružni tok. koda prave avion.i ul.kralja Tomislava. to u Mostaru nema. jel to Čović da i on kao nešto. nebi lipobjedio. mm hoćeš hoćeš.
Znaci bit ce gužva svaki dan a to se smisljeno radi radi vece potrosnje goriva,samo uzmite u racunicu hiljde automobila u guzvi a gorivo u mjestu se troši.
ljubo ostri makazice, kaze bit ce trakica za cvikati 🤣🤣🤣
Kakva je situacija sa koridorom 5c od Tarčina prema Konjicu ? Što se čeka, kada se misli probijati tunel kroz Ivan planinu ? Tu negdje bi bila i tačka maksimalne nadmorske visine na koridoru. U planovima i mapama je obezbjeđeno finansiranje ... moželi se to ubrzati ... nema potrebe čekati i gubiti vrijeme.
Pazite se Mosnja na kruznim tokovima,jer ne znaju pravila,mogli bi se poceti zalijetati kao njihova braca po Berlini i Nici,pihhhhjh,tamnoputa istocna Pahlestina!!!!!!
@Austro1Ugarska turcine,smrdljivi
@SIVIVUK nisi ni ti balo
Mosnje ne znaju pravila kruznog toga,BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH PUHUHUHHUHUHUHUHUHUZUUUUUU
Ajmo Mosnje,da vidino znate li pravila kruznog toga,ajdeeee...
@Observers izgleda da ne znaju pravila,pa se bune,tesko im se suocit s istinom,kao u uvijek,pihhhhh
A kostace 80 milijardi eura
Vertigo drzava samo pravi kruzne tokove da se ljudima sto vise zamanta