Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pilot i raja bacili krug pa ce na šišu u Damask
Cuj kruzi iznad Marijin Dvora!?!!? Ka da mu je ajnslag od Golfa 1! I kao da je Marijin Dvor kao Menhetn ili Long Island!!! Lupetate brate!
Snimano Ciglom
Amerikanci vježbaju za false flag.
Ne treba se uzbuđivati. Neće baš svaki u neboder.
Zar se ne trenira na simulatoru?
Dobro ga nisu zabili u Skupstinu . Kako nas politicari predstavljaju i rjesavaju probleme gradjana nista drugo nisu ni zasluzili.
Neobično jeste, jer ovo nisu zračni koridori kojima avioni pristupaju ili uzlijeću sa međunarodnog aerodroma Sarajevo. Zato čuđenje. A saobraćaj na MAS-u uopšte nije mali.
Odakle im lova 😂
@kajlo pa vozaju se o tudjem trosku (nasem ), da nebi svoju lovu trosili
kud nije okrenuo prema parlamentu,pa iskočio, a zabio se.. da i mi imamo svoj 11..12.. 10.. šta fali ionako ih plačamo da ništa ne rade,rado ćemo platit i da je obnovimo.. ko da nas neko pita;)
Kod mene nisko lete putnici mi masu.
nemaju sta napisat, poserem vam se na portal
Kao prvo uopšte nije nisko , kao drugo zar su nam toliko rijetki letovi da nam obični trenažni let odmah razlog za uznemirenost. Pa kad bi avion i bio osuđen na pad , išli bi na to da bar padne negdje na čistinu.
@velikioptimista Problem je sto jos nisu obavili trening za padanje.
Ne ali zato obavljaju treninge i teoretsku nastavu šta uraditi u slučaju problema koji mogu izazvati pad aviona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci stojim na terasi, kad je ovaj proletio tako nisko, vjetar me prebaci preko ograde sa 11 sprata, sreca uhvatim se za strik kod kone sa sedmog sprata...ali nije bas sreca, izadje ona na balkon jel to meni krade, kad mi spucala samarcinu odletim dole, kontam oko cetvtog sprata gotovo je, sreca naidje onaj kamion sto skuplja smece i upadnem u njega,..al tek onda problem, pritisnu on dugme i ona presa krenu da suzbija otpad, ja brzo iskocim na cestu i bas pred kamion...
@abassamjafpfqw zakoci covjek 7 cenata od mene stade, izadje neki gazija, kaze majku ti narkomansku sta skaces po cesti zaveza mi samarcinu tri kruga sam se okreno...
Ma to pilot primljen preko stele , pa da mu sad malo pokazu kako se vozi :)))
malo vježbaju budući šehidi