Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se zove bezvlašće i nema opravdanja bez obzira o kome se radi i šta je povod hapšenja. Kad policija krši zakon, što se jasno vidi, šta dalje da se priča. Lično mišljenje da je ovaj policajac potencijalni nasilnik i da ga treba udaljiti iz ovakve jedinice.
@JVA1561 Upotreba sile je dozvoljena ako se opire hapšenju a ovaj se opirao hapšenju iako je bio na zemlji. Mogao je staviti ruke na leđa i tu nema opiranja i ne bi ga niko pipnuo, svezali bi ga i u kombi. Jasno se čuje da mu izdaje naređenje stavi ruke na leđa/ispruži ruke što on odbija i vrti se, pokušava se izvući.
Fino, samo hapsi. Sigurno nisu baš slučajno na njega naletili.
Ja ne mogu da vjerujem izavljavanje na covjeku dok lezi... Nevjerovatno...
Samo bubajte, zaslužio je.
Vjerovatno se radi o politicaru predstavniku naroda koji je par miliona zastekao,ah da zaboravi da oni imaju imunitet mogu legalno krasti
politicari ukradu 2,3 miliona km i nista a sila se sprovodi na taksistima,zlatarima....eh....jeb te ovo
Pa da,udri ga malo nogama dok lezi na asfaltu,e kad bi ovako hapsili politicare.
interesantno..uhh