Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u Sarajevu bude 60-70% magla a ostalo zagadjenje,a u Zenici kako vidim je sve 2-5% magla,a oko 95% zagadjenje..
@Zeničanin tebi je babo garant funkcija u mitalu pa tako sta mozes reci
maagla je uvijek zagadjenje od cadzi .. cuvene Londonske magle vise nema, posto su uveli plin i zabranili svima da koriste cumur i ona drva, to je tako uvijek, a sve ostalo je prica
Zenica je teška selendra za Sarajevo.
ostanel mi babo bez posla u mitalu j...b...a...c...u vam m..a...m...i...c....i i sapi i vama zelenim
pa vi samo kukate, nego fino kod politicara na vrata i pokucate njima i kazete sta vam nepase..
Nevezano za ovu temu ---- Za podsjetim Bošnjake na izdajničke izjave Fahrudina Radončića iz predizborne kampanje: Mi nećemo biti poljoprivredna zemlja jer se od poljoprivrede niko nije razvio.Evo da odgovorim Dodikovom i Čovićevom medijskom zaštitniku: Eto nek su se drugi razvili na žutoj štampi i pričama o razvodu Al Dina i Arduane. Holandija je najveća oranica Evrope, proizvodu skoro sve za EU od hrane. Švicarski Nestle drma milijarde na hrani. Bilo kakva proizvodnja, da li je to industrija metalska, metalurška, poljoprivredna, hemijska, itd je spas jednog naroda.Mi patimo nekada za prošlim vremenima, jer smo sve proizvodili za sebe i nismo ovisli niokome.Pogledajte nas danas: Imamo raskošne šoping centre sa jefitnom kineskom robom. Stvarno je SDA minder ideologija za sve politološke studije kako uništiti sve i prodati jeftino indijskim eksploatatorima i zagađivačima.
Mordor\'s calling Zenica... LOL
zenica radi sarajEvo se gradi tugaaa
Ne razumim ovu mrznju i vrijedjanje pojedinaca. Stidim se za vas kad vec sami nemate obraza. Meni je svako mjesto u Bosni drago. Ne kontam vas stvarno ljudi......i cudimo se sto nam je ovako kako nam je.
Evo jedna iz vremena kad je zrak bio cist... http://www.youtube.com/watch?v=WjdjLzUdMf0&feature=related
REPUBLIKA NICAZE..ZIVILA
Laww, Style, Ana i ostali slicni vama, tako je tuzno, previse tuzno ... sto je BiH ispunjena vama i vasim istomisljenicima. Jako tuzno.
Grad smoga u punom sjaju.
ova zenca gora od rupin dola (najveceg i najogreg ciganskog sela u bih)
strasno
Zato je Adilovic fino preso u Zelju.