Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će se delfini i labudovi ponovo vratiti u Miljacku
Zasto nisu tako odredili mjere za one sto zimi loze i zagadjuju grad i stanovnistvo? Napokon ce planeta cijela da prodise na kratko vrijeme od auta i fabrika.
ovo izgleda tako tužno....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haj hoćete li se vi iz klixa načuditi više praznim ulicama prazno pa šta mora bit zbog pandemije kao da 90tih nije bilo prazno aj popustite sa praznoćom dajte neke vijesti drugog tipa korona otrala uši...
@SellcoBA, Suza mi krene kada gledam ovaj video i sjetim se 90.-tih.............................................................................
Haliluk brate,tuhafli pravo.Dragi Bog da nam bude na pomoci svima INSALLAH
Svaka čast za gradjane pa se pridrzavaju pravila. Sad se vidi da se moze kad je zor guzici.
lijepo sarajevo
Samosvijest građana na visokom nivou, svaka čast Sarajevo!
Korona virus ispraznio ulice, bolje tako kad već imamo tu nevolju, gledam snimke iz bolnica u Milano i Bergamu horor, najblaže je reći
Bogo dragi da te jeza ufati..ni ratu ovake uslice nisu bile prazne
Komsica i dzaferovica ni dronom ne mozes naci.
Bit ce one opet pune aBd sve smo mi prodeverali pa i ovo cemo, i opet izaci jos jaci iz svega. Drzi se narode!
Obilaze se kamerom ulice i trgovi urbanog dijela grada.Dok vrijedni stanovnici gradskih i prigradskih naselja nalaze razonodu u sredjivanju svojih kuca i okucnice,"sretnici"iz stambenih zgrada su pod budnim okom komsija ,u slucaju da su izasli vani oni koji pripadaju starosnoj dobi zabrane.
Neuobicajeno orazne za one koji nisu bili u ratu 1992. u Sarajevu
@HAMZIGADMZI Strašno glup komentar. 28 godina je prošlo od 1992. I zamisli da je neko iz bejruta 1992 gledao vijesti i kaže pa Sarajevo je Disneyland kroz šta smo mi prošli.
opet danas u Sarajevu niko ne testira ili nas ne informisete?
Prelijepo...koja mirnoce
A popeli se na planine, ko da se tamo ne mogu zarazit ako se krecu u grupama. E mentalno zaostali narode, čast izuzecima koji ne izlaze.
Da se hoce ovako zadrzati jos par sedmica, bit cemo jedni od gradova koji su bolje prosli.