Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a helikopter OS BiH ste zabb napisati da je bio ukljucen u potrazi???????
@Rlenzl E svaka cast... Napisalo ono komentar, samo da nesto serne. Juce mediji trube citav dan o akciji helikoptera oruzanih snaga BiH. A sto je najtuznije, odmah 70 ovaca za cobanom, bleeeee bleeee...
Ko će dati odgovor šta je strana letjelica radila na bosanskom nebu, po čijoj dozvoli?
@Sky Drums Seoska truhlovino, ako si ti zostao ne znači da ne postoje pravila življenja u današnjem svijetu.
@gooUser1605658542 Upravo ja o tome tebi, zelenko zadojeni. Svuda u svijetu strane kompanije, po pravilu obavljaju prijeko potrebne poslove, kad to domace nisu u stanju. Po pravilu! A i ja nasao s kim cu se natezati. Bjezi ba glupane zeleni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne valja ni puno para imati.
Vozili su avion na oblacnoj vreme I magle I nisu imali padobran 🤕 prije 5dana u isto se desilo u USA
Da se nije koka vozila
Eki zandarmerija...To u prevodu znaci kao opasni.
Švercuju migrante! Primjećen veći broj preleta malih aviona u USK kantonu!!!
Šta su radili Srbin i Rumunka u avionu preko našeg tla, kakvo vakcinisanje lisica kakve su to priče, imal iko u ovoj državi da brine o njoj, kako je moguće da neko avionom se šeta po našem nebu
@gooUser1606374303 Nista gore od glupana koji pokusava ispasti pametan. Eto dosli oni u Kladusu iz Boegrada po vakcine onako iz zaebancije, bez icije prethodne dozvole i pripreme. Vakcinisanje protiv bjesnila, koje se redovno obavlja, da ne bi stradavale domace zivotinje, koje domace ustanove ocito nisu u stanju obaviti bez da se stranci za to plate. Pa nije ovo Bolivija da se pajperi vozaju okolo tek tako. Postoji dozvola Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH. BHDCA.
@BulevarSmehotresa mi imamo nato f16 spreman
Hajde barem je u RS pa imamo povod za slavljem mi Bosnjaci.
@021415465421 ti se radujes tudjoj smrit?? Nisi puno gori od onih zatupljenih zločinaca!!
Neko igro misiju Caida Libre iz GTA V uživo.