Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sifete dobro razmislite oko federalne Vlade, ali ni postavljanje ublehaša i ofucanih pijandura iz SDP-a stvarno nema smisla. Takođe, može se obiti o glavu DF-u na opštinskim izborima. Oslušnite reagovanja, prije svega svojih članova!
Bivsi SDAovac Sifet,hoce u vlast po svaku cijenu,pruzila se sansa za dugo sanjanim snom, o fotelji,iz koje ce moci da hapa do mile volje.A stvari neka popravljaju sljedece odgovornije vlasti,Sifet ce tada vec da bude negdje u Turskoj,oprobani recept Harisa Silajdzica.
sta je DF, nego skup otpadaka ostalih stranaka. mada u ovom trenutku imaju moju podrsku. inace tanko
.......pa šta ako su došli iz nekih stranaka?najortodoksnije i najrigidnije komunjare sjede u SDA,,HDZ i ostalim nacionalnim strankama.ovi vala nisu ništa napravli za 20 godina tako da nemaju šta prigovoriti DF:))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ZENICAA >>>> NEMOJ BAŠ TAKO - AKO SE HDZ-u ODUZMU MINISTARSTVA FINANSIJA NESTAĆE SA POLITIČKE SCENE. NJIHOVA MOĆ NIJE U PAMETI I POŠTENJU VEĆ U N O V C I M AAAAA KOJE OPLJAČKAJU OD NARODA I DRŽAVE. NARAVNO NIJE FER DA MANJINA OD 7-8 % MAJORIZIRA APSOLUTNU VEĆINU!
Sifet je jedna velika ogromna trutina koja se pretvara u sve boje,kako ljigav covek...
Bilo bi dobro uvesti zakonsku regulativu da se osoba koja postane aktivni član jedne političke partije NE MOŽE više za svoga života prelaziti i mijenjati stranke. Svoje protivljenje i drugačije stavove morao bi u toj svojoj prvoj bazi /stranci/ pokušavati i mijenjati a ako mu to ne uspije ili nemogne ništa uraditi, znači da je nesposoban i da odstupi sa političke scene, nikako da mijenja političku stranku. Jer ovako kao sto je sada praksa , jednostavno mi muka gledati iste likove na političkoj sceni bez ikakvog naprednog ili bilo čega drugog pozitivnog. ZAKONOM ZABRANITI PRELAZAK IZ STRANKE U STRANKU !!!
Samo uzmite ministarstvo finansija pa makar sve gorilo,vidite da covic gleda stalno da to sebi prisvojiti da bi bogatio podrucje skutoristana
Nekako mi to neozbiljno sve, sad hocemo sad necemo... Ko seoska mlada. Pa nije pijaca, ili ste unutra ili niste.
ssifete ti si generalni nemoj ti u ministarsku fotelju nece te tako dugo malo radite planski da vas narod zavoli nemoze tako al eto vam....malo uradite strategije i pravce djelovanja ako mislite pametno i dugo voditi drzavu .........Komsicu presijeci u stranci ....sad je bitno..
sve u KPD Zenica, pa tamo se formirajte ko će s kim u sobu
tvog vožda prvog vratit u kpd pa za njim ostale
prvo ćemo sda-ovce, njih najviše vole u Zenici
Samo polako bez zurbe, narod ve cekati, cekamo vec 20 jeb. Godina,
koliko je apsurdna politika u bih, citava kampanja im se zasnivala na kritikovanju sda i sad s njima u koaliciju i tu se gube ne znaju bili piskili ili kakili, nigdje na svijetu nema da lijevica i desnica idu u koaliciju, ovo je sramotno i jadno
osim recimo u najuspješnijoj europskoj zemlji - Njemačkoj gdje su demokršćani angele merkel u velikoj koaliciji sa njemačkim socijaldemokratama
nije vas Profesor dobro podučio :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)