Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo 15 god. Za 15 g embrion postane polno zreo a vi jos puzete
Gen. Divjak Jovan, je jedan od rijetkih koji je nakon rata nastavio rat, koji je nakon borbe nastavio borbu. Većina generala profitirala na tituli, dok on otvorio udruženje "Obrazovanje gradi BiH". Nekoga dragi Bog da da vodi, a njega to zaista i jeste.
Odrdani poltron
@Jedinstveni1990 el kaketova IZJAHANA POLTRONČINA i prodavač magle. Ali voli ovca svoga čobana el kaketa to je činjenica jer prilikom usvajanja Budžeta nije ih bilo nigdje na spisku ali su bili AUTOMOBILI za predsjednike ovaj ČOBANE NACIONALNO OBOJENIH STADA