Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazi ravnopravnost i u Banjaluci za Hrvate kad ima s muda neka vrate hrvatima sto je njihovo neka ih zaposle u entitetskim institucijama.Uradite nesto konkretno a ne samo prica i sranje .
Ne preseravaj se. Hrvata u Banjaluci i RS gotovo da i nema, pa nam RS može dati brda i doline, ali je činjenica da nas tamo nema...
Neka idu tamo ciji pasos nose,a to vazi i za ostale.Neka ostane onaj ko ima BiH pasos oni su vjerni svojoj rodnoj grudi..
ZILOT STO SE ZELJKA TICE MOGU TI RECI DA MU MOZES SAMO JESTI ONO STO ON SVAKODNEVNO IZBACUJE IZ SEBE
Katolicki cetnici iz HDZ su rekli svoju zavrsnu rijec kod revizije Tuzbe (odnosi se samo na Covicev HDZ, ne na ostale hrvatske stranke) ). Udruzeni u udruzeni zlocinacki poduhvat sa pravoslavnim Dodikovim cetnicima nisu dali da zrtve cak I zatraze pravdu I istinu. Njihova fasiticka politika podjele I rusenja Bosne je vise nego ocita I ZATO NE TREBA PRIHVATITI BILO KOJI PREIJEDLOG TIH FASISTA VEC NAPROTIV ISTJERATI IH IZ VLASTI I NJIH I SDA. Dosta je vise bilo Milosevic-Tudjamnovske politike.
Mene cudi kako Hrvati nisu bili ugroženi dok je ovdje bio Ešdaun a sad kako se promjeniše vjetrovi naglo postadoše ugroženi. Licemjerno je sve to pogotovo ovi biskupi sto su prije predlagali podjelu na ekonomske regije a sad bi nacionalne regije. Mora se imati bar malo obraza i kontinuiteta.
Moja nena vise vjeruje nasem dobrom hodzi nego anamo tamo nekim biskupima sto sa djecom povazdan nesta mute.
katolici u BiH nisu ugrozeni, to je samo propaganda, a hrvati su drzavljani Hrvatske
Svi vi koji ganjate nacionalna prava i stavljate ih ispred prava na existenciju, rad i ljepsu buducnost za svoju djecu: izgledat' cete lijepo kao Bosnjak/Srbin/Hrvat 2 metra ispod zemlje kad crknete od gladi. Dok vas ubjedjuju 20 godina da su vam nacionlna prava ugrozena a uzimaju vam djeci buducnost i vi u sve vjerujete- mozda niste bolje ni zasluzili. Jadna djeca.
Jesu li ovo oni biskupi sto su prije 10 godina tražili ekonoske regije? Malo bi piškili pa malo kakili.
Ja mislio uvijek da hrvati zive u rvatskoj!🤔
Fakticki imaju svoju Herceg Bosnu, na nivou drzave ravnopravno zastupljeni sa Srbima i muslimanima, u Federaciji i jedni i drugi pricaju izmisljenim hrvatskim jezikom i demonskoj katolickoj crkvi i gospodi biskupima to nije dovoljno. Sve je dozvoljeno kad nemas savjesti i kad se nicega ne stidis.
A ima li ko da se izbori za jednakopravnost bosnjaka, bar u FBiH?!
BISKUPI= vjera u Boga i pedofilska sloga!!!!!
Manjeg naroda a da vise prava ima ko u BiH na svijetu nema...treba napraviti dil sa srbima protjerati i ovo malo sto je ostalo...
Ja ne znam sta to Hrvatima jos fali u ovoj zemlji vec po njih same pogubne HDZ politike po njih same i Dragana Covica.Nije ni f(p)ederacija kriva sto ih vise nema u Posavini i to pitanje se nikad ne postavlja genocidnom rukovodstvu vec se od njih trazi podrska na udar drzavnih institucija