Komentari (354)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.imcrew.com/?r=203581
Komsicu,bolje je da priznas fasisticku NDH sa Pavelic,Tudjman,Josipovic linijom,kao i sa linijom Jasenovac,Lora gde pobiste stotine hiljada nejaci,uglavnom srpske.I objasni Bosnjacima,koje navodno volis,zasto je za njih zapadni Mostar zabranjen grad?
To Željko kralju i ja se zalažem za Kosovo bez srbije
Putpuno ispravno,i;YA;podrzavam-BiH-u bez federacije-Hrvatsku bez Srpske Krajine i Srbiju bez kiH-e/pozdrav iz lijepe\"REPUBLIKE SRPSKE\"
ZELJKO FOR PRESIDENT
Samo ne mogu da shvatim pojedince kad se neko od političara pojavi na Bh sceni sa iskrenim namjerama odmah ga napadaju. Dokle ćete više živjeti u zabludi punoj mržnje i nacionalizma. Ovu državu iz krize mogu izvući samo multietničke stranke, građanske orjentacije. ko drugačije misli u zabludi je ili je veliki nacionalista. Izbori nisu daleko.
Svaka cast, jedini koji ima kicmu u nasoj politici.
Ma bra\'o precjedniče! Tako se treba suprotstaviti svakom ko samo izusti da podržava suverenitet Bosne i Hercegovine!
E moj Komsa, puko si skroz, pa tebe hrvati ne sljive ni pet posto, a nesto tu mlatis, fino kazi uvlaacim se muslimanima i zelim da budem njihov clan predsjednistva.
@Cirih O tom ko je glup ili ne kasnije...zar Vam ljudi nije jasno...sve sto je na silu stovreno jednostavno i logicno ne moze opstati..nema logike... Nadam se samo da ce narod odluciti o tome kako ce to uredjenje biti ..da se nece opet ratom rjesavati stvari.. s ovim sistemom...i svim sto ide uz ovaj drzavni apart ova drzava ne moze opstati prije svega ekonomski... Kreteni se vec zaduzuju da bi nam nasa djeca bila zaduzena..kao sto su uradili Hrvati.. ali oni se imaju cemu nadat..napreduju..industrija ..turizam itd..kod nas samo mrznja za sada napreduje.. A sto se tice EU...svima je jasno da je to samo jos jedan od parazita..pa mi ne mozemo da nahranimo svoj drzavni aparat a kamoli EU..zasto sporo idu pregovori..pa ne treba njima parazit...da smo mi njima interesantni davno bi se oni pobrinuli za nas.. Neizbjezan je propast EU..to zna svatko ko se imalo kuzi u ekonomiju..
100%bih ti se jarane ocigledno nisi jos probudio. Sta mai u Svedskoj?
Ne znam o kakvim se 24% ovdje cesto radi. Ja sam Bosanac i nalazim se na cijeloj teritoriji BiH u svojoj domovini. Mene cak stiti i policijia pc-a ako je potrebno. Ovo je moja zemlja, bila je i ostace ;)
pa hajde Gorane, pocni od tebe, vracaj Kosovo hajde bujrum na Kosovo ako si toliki mangup. Jednoga dana posle nekoliko stotina godina kada budete htjeli vratiti Kosovo, Albanaca ce biti 5 puta vise. Hajd sad pozdrav
E moje Bošnje radujete se nečemu a vi u još većim govnima. Poznati fenomen \"da komšiji crkne krava iako je tvoja davno krepala\".Sveli ste se na 24% teritorije a kako stvari stoje tako će i ostati. Srbija je već jednom vratila Kosovo i Metohiju i vjerujte mi ponovo će. Dovoljno je samo da ne prizna tu nakaradnu tvorevinu. Vrijeme radi za nju. Kada već pominjete natalitet kosovskih Albanaca moraću vas razočarati. Naime on opada i dobro opada baš kao i u Albaniji. Ono što je još važnije opada im fertilitet.
PRD 4 EVER,bih 4 NEVER