Udruženje roditelja maloljetne djece
0
Podrška uspostavljanju doma za maloljetnike u Doboj-Istoku
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte malo da gradjani Doboj Istoka nisu za gradnju zatvora, i sigurno ga nece ni biti. http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_112730358801432&notif_t=group_activity
ima li iko normalan u ovom sarajevu!!! provjerite prvo podatke u mupu kantona sarajevo o pocinjenim krivicnim djelima maloljetnika u 2010 godini. broj je smanjen za 40 posto. halo, ljudi!!! o cemu vi pricate???? za razliku od njih, puca se na sve strane. koncentrisite se na odrasle!!!
mamicu vam vasu lopovsku,sav taj sljam ovamo bi da dovedete, w vala nece moci musicu !!!!!!!
\"Ne pravite belaja\"