Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SENAD SOFTIĆ BIO ASISTENT HASANA MURATOVIĆA SKORO 15 GODINA MU TREBALO DA DOKTORIRA. ČUVENI KONSULTANT SVIH FIRMI KOJE SU PROPALE ( PITAJTE ŠIRBEGOVIĆA O NJEGOVOJ KOMPETENTNOSTI). ZAŠTO NOVINARI NE OBJAVE PO KOJEM KRITERIJU JE OVAJ IZABRAN OSIM ŠTO JE SAVLADAO ULIZNIŠTVO NOSAJUĆI TORBE I ODJEĆU NA HEMIJSKO MURATOVIĆU ?
https://www.youtube.com/watch?v=AFQ6Xg-oXuA POLITIČKA NEZAVISNOST SENADA SOFTIĆA HAHAHAHA....KLASIČNI SDA KADAR (KORUMPIRANI I NEKOMPETENTAN ALI POSLUŠAN BEZ DANA ISKUSTVA U BANKARSTVU O REALNOM SEKTORU)
Hebo stub gdje je nacionalni kljuc instela najvaznije mjerilo
Ja hoce nas uvalit u dugove,necemo moci vratit 100.000 hiljada godina...
Incko je ovdje izgleda samo da obilazi ručkove i da uzima masnu proviziju.