{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Podrška rang-listi kandidata za Upravni odbor BHRT-a

S
17.10.2012. u 16:20
0
1
Podrška rang-listi kandidata za Upravni odbor BHRT-a
0
Podrška rang-listi kandidata za Upravni odbor BHRT-a
Komisija za saobraćaj i komunikacije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH danas je jednoglasno podržala rang-listu kandidata za člana Upravnog odbora BHRT-a iz reda srpskog i hrvatskog naroda i uputila je na izjašnjavanje Predstavničkom domu.
Na rang-listi kandidata iz reda srpskog naroda su: Rade Simović, Ljiljana Labović, Vedran Škoro, Goran Janković i Vlado Marčeta.

Predsjedavajući Komisije Petar Kunić rekao je Srni da rang-lista kandidata mora dobiti i potrebnu podršku Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH i resorne komisije Doma naroda, koja će o ovom pitanju raspravljati na sjednici 19. oktobra.

On je podsjetio da je član Upravnog odbora BHRT-a iz reda bošnjačkog reda već izabran i da se čekaju imenovanja srpskog i hrvatskog člana koja u narednom periodu treba da prođu proceduru u parlamentu BiH, kako bi novi Upravni odbor BHRT-a počeo sa radom.

Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH na narednoj sjednici 22. oktobra razmatraće ponovno produženje mandata starim članovima Upravnog odbora BHRT-a koji može trajati do 1. decembra.

Razmatranje Izvještaja o radu i poslovanju BHRT-a u 2011. odgođeno je za narednu sjednicu Komisije, s obzirom na to da su njeni članovi tek danas upoznati sa tim materijalom, rekao je Kunić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: