Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rs=ndh
Strašno!Osuđujem ovaj zločin!
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! OVO JE SAMO JOŠ JEDAN DOKAZ DA GENOCIDNO TUŽILAŠTVO PO SVAKU CIJENU ŽELI DA IZMIŠLJAJUĆI ZLOČINE BOŠNJACIMA, IZJEDNAČI ŽRTVU I ZLOČINCA!
Sad će to Srbi navest kao razlog za genocid nad Bošnjacima podrinja....
osveta je z....j.....ana stvar. Tom ko je radi je potpuno svejedno za kaznu. Čak i da je smrtna on to primi ravnodušno i kaže opet bi ponovio isto. Samo se trebao osvetiti na tom koji je radio zločin a ne na dječaku.
Aha..fino je to sve...a ko pobi preko 700 civila sa podrucja te iste Kamenice,Klise,Bijelog Potoka itd??Jeste li koga osidili za taj Genocid???
@vrisak Kakve veze ima dijete sa zlocinima koje su pocinili drugi i to jos odrasli? Ovo cak i nije bilo cisto ubistvo nego mucenje djeteta na zvjerski nacin. Tko ovo opravdava i podrzava taj podrzava i opravdava i zlocine koje je uradila VRS.
nemoguce........greska !
@ogledalce vidiš da nije teško, tako isto možeš komentarisati i o ratnim zločincima koji su ubijali Bošnjake. Ali te ne viđam na takvim člancima. Tebe ima najviše gdje se piše o džamijama i hodžama. Usput ovo dvoje treba kazniti zbog svirepog ubistva mališana!!!
@KOKALOKOLA da pratis sta pises znala bi da prezirem SVAKI zlocin..............a ovo sam napisala samo zbog takvih kao sto si ti..............
PRIKAŽI ODGOVORE (20)