Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovakave monstruozne i divljačke zločine, teško je izreći bilo kakvu kaznu. U odnosu na učinjena zlodjela, svaka kazna je blaga. Za početak ih treba kastrirati, baciti u tamnicu i zaboraviti ključ.
Pola muškog srpskog življa starijeg od 40 godina, sa područja ISTOČNE BOSNE PODRINJA I STARE HERCEGOVINE TREBA POHAPSIT I SUDIT ZA RATNI ZLOČIN JER TO I JESU. SILOVATELJE ZA SILOVANJA, ZA GENOCID NAD CIVILIMA, ZA URBICID NAD VJERSKIM OBJEKTIMA I ZAŠTIĆENIM SPOMENICIMA KULTURE, ZA ELITOCID I SVE ŠTO IH KAČI. A NOVINARE ŽENE I BABE ZA SAUČESNIŠTVO. E TO BI BILA P R A V D A.
pa ocm niko nevin kod vlahonja