Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skandalozno! šokantno! sam ŠANKO zdipi milion KM i nikom ništa, čoj'k čuči u parlamentu, otvorio privatnu kliniku u sloveniji .............. !!!
Jel poreska utaja kada ti postave pvc prozor a ne izdaju pdv racun ? Jel poreska utaja kada ti postave vrata a ne izdaju pdv racun ? Jel poreska utaja kada ti zamjene displej na mobitelu a ne izdaju pdv racun ? jel poreska utaja kada odes na cevape i burek a ne iydaju ti pdv racun ? Jel kd operem auto a ne dobijm racun poreska utaja ? pa pomnozite ovo sa 1000 puta i vidjecete da se dnevno u Bosni utaji minimum 5 miliona km ! Poreska ne radi efikasno jer se inspektori prodaju za 300 km