Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebes ovaku drzavu gdje se nakon 20godina od zavrsetka rata podizu optuznice za ratni zlocin...
I bice oslobodjen ako se Bakir i Sarovic dogovore
Bolje ikad nego nikad, pod mač ga bato.....
interesantno da pljuvači Bakira i Sebije nikad nemaju potrebu da komentarišu zločine genocidne gamadi! P.S. genocidna gamad, bobanovi promicatelji, komunistički banditi i zaostali đikani u povlačenju iz šehera na aparatima!
do sada se mogao rugati žrtvama srbočetničkih zločina. a sada ide u prdekanu a ako slučajno bude u KPZenica biće u “pravim rukama”. eto da zna u bloku C3 ima i Slaviša kojeg redovno buše šampioni bilijara . Kugle su u pitanju a otvori su tesni.
a do sada je mogao slobodno šetati i posjećivati žrtve, zbog sjećanja na “lepe dane” i sve te uspomene o klanjima i silovanjima srbočetničkih majmunolikih medveda.
Sretko postade neSretko
U Prijedoru, Zvorniku, Šekovićima, Bratuncu tužioc može samo zatvoriti oči i hvatati prolaznike, koga god nafata bilo bi osnove za neki ratni zločin, nema prostora za grešku
treba raspisati nagradu za hvatanje ratnih zločinaca i onda bi i narod pomogao u provedbi pravde. ako meko misli da je dobro što silovatelji i ubice hodaju slobodno, trebao bi se zapitati koliko je njegova familija izuzeta od mogućeg napada istih psihipata.
i doboju..... u doboju sa nanijeli zla da se to slabo gdje u javnosti objavljuje, ne znam razlog, al' da su ubijali neduzne civile i stavljali ih u zive zidove to se slabo gdje moze procitati