Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce Covic onih 5 godina odsluziti jer je bio sef logora
Nikad jarane ,prisilno je izvodio logorase Dretelja za rad u Sokolu gdje je bio direktor .I ovdje za Bugojno ,blizu 100 civila je hvo izmasakrirao u Vrbanji i Crncicima,do dana današnjeg niko od hvo glavesina koljaca nije procesuran .U knjizi Dževada Mlace su imena i prezimena hvo koljaca i slike izmasakriranih tijela Bošnjaka u ova dva mjesta. Pitanje za tuzilastvo BiH ,kada ćete podignuti tuzbe protiv hvo zlikovaca Bugojna ?
Znaci zlocin zlocinom pravdas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je pročitao knjigu Dževada Mlace ,taj je i upoznat sa istinom. U knjizi su uzasne slike masakra u Crncima i Vrbanji,a niko od hvo koljaca glavesina nije procesuiran
sa imenima i prezimenima egzekutura iz hvo
Selmu je neko pustio niz vodu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije bilo Dževada Mlaće i Selme Cikotića veliki broj Bošnjaka bi danas iz mezara gledao kako trava raste. Zločin ako je bio neopravdavam. Hvala im na organizaciji i mobiliziranju Bošnjaka za rat i odbranu Bugojna.
Sad kad pokupiše pozamašnu sumu budžetskih para (naših dakle) nekome došlo iz guzice u glavu da bi se zlikovce moglo i procesuirati...!!! Kasnite, 30 godina kasnite...!!!
HVO i bojne neprobojne su vojno porazene u tom mjestu i medju tim je bilo dosta koljaca i ubica civila po selima.Znaci napadacka vojska uz podrsku HV su vojno porazene i sve te bojne neprobojne su zarobljene.
Ali kako je njihov njihov je ono njihov je ono samo nikada nas ništa
Ovaj s Bosnom nema nikakve veze. Crnogorac tako se izjasnjavao u JNA. Znaci,u tamnici tvoji su vojnici. SDA- demokratija.
Ako je kriv samo Satvor !!
Do nove godine Selmo je inšalah u Turskoj,pa mu onda možete popusiti .
Stoposto black beriz rep i jiu jitza
o selmo što te je pošlo sa svih strana, nešto smrdi u državi danskoj.
ciganija, 7%
Pa nije optuže ni za kriminal i prodaju oružja, milionske pronevjere a evo ga i zločini, a sjedi u prvom safu do Bakira, eeee mafijo, osramoti ste Bosnu, lopovi sad još i zločinci, u zatvor više kupi redom, sudije ako ne rade kako treba i njih
Ma đe ba selmo, a ima HR domivnicu i putovnicu
Samo da sada svjedoci ne počnu raditi samoubojstva!
Optužnica Selmi Cikotiću za ratni zločin nad Hrvatima kojih je ubijeno 119 u Bugojnu, a ovi debili komentiraju Čovića i gdje je bio direktor!
Mozete mu podudlati