Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipet protiv smrdoncica tuzba ili?
Dok se god budu štanpali pasoši i dokumenta u Milovoj i Lagumovoj firmi u Banja Luci toga će biti. Mada Francuska firma gubi tendere koja je dosta jeftinija. Milbauer i dalje štampa pasoše 8. 02. 2018. | 16:34 Komisija Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) BiH izabrala je juče njemačku firmu “Milbauer” kao najpovoljnijeg ponuđača na tenderu raspisanom za štampanje pasoških knjižica.
To sigurno nije problem u Milbaueru.Oni štampaju i Njemačke pasoše.Nije njihova dužnost da provjeravaju ispravnost podataka u pasošu.Oni samo štampaju šta im se priloži.
Od ovog nema nista posto imaju prekodrinsko prebivaliste i pisi unaprijed propalo kao i za mnoge zlocince koji tamo slobodno zive i rade
Kradja dokumenata je sad unosnija od kradje auta, veci trzni centri su na meti kriminalaca, video nadzori iz samo vlasnicima poznatih razloga ne ucestvuju u razotkrivanju mafije, vjerovatno su ucjenjeni.
Ako zamolite da vam pokusaju naci kriminalca preko nadzornih kamera ljubazno ce to prihvatiti a poslije vam saopstiti kako nisu nista uspjeli vidjeti jer imaju nekoliko djepova koje kamere ne pokrivaju. Zapamtite ovaj odgovor ako vam nesto nestane sjetiti cete ga se.
Što ne ukradu moj :) zajedno sa kreditnom istorijom :PPPP halal im bilo :D
@TangoVoliKerove Tangoo :) kasniš sa kupovinom :D ja uranila....sve namirila ....još tebe :) i faKana :) mislim birtus :))
@TangoVoliKerove Nema komplikovano :) kada može jednostavno.....oopa :) horizontala sve rješava :) Baš sam se razmišljala ko će me donijeti do kreveta :D Dogovoreno....idem taksijem, civare u garažu...mozak na pašu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)