Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hapsi, zivio sam u Lukavcu za vrijeme rata par mjeseci, vrijeme je bilo i za ovaj cin. Ko je kriv nek odgovara, sud je tu da se dokazuje, cisto posteno, nek je svima isto, to je jedini put za spas ove drzave.
Debilu jedan, optuzeni su da su nezakonito zatocili 20 srba i protiv njih se dize optuznica. Haaaalo ba ko je ovdje lud mamu vam cetnicku
Ne kontam, neko te zestoko napadne, ti se branis i naravno zestoko uzvrazis i opet ti kriv. Nema smisla
Kriv sto si napadnut haha
@anonymous imaju pravila ratovanja koja se moraju ispostovat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve vam jugobalijsko 'ebem. Znaci po vasem je trebalo da se vjeruje svakom pojedincu komsiji srbinu dok taj isti ne dodje u tvoju kucu po tebe, i odvede te u logor ako imas srece, ako ne, onda te ubije. Tek poslije toga bi vi jugobalijaneri branili i zalili ljude koji su se borili za drzavu, a i za vas te iste jugobalije. E moj bosnjo glupi!
koji narod nije klao,ubijao neka digne ruku??????????????????
Pa i u Hercegovini su Bošnjaci bili u HVO i HOS-u i pri čemu su uradili velike zločine nad Srbima u Dretelju a čak i na samim Bošnjacima.
tako je to kada su u VSTV samo srbi
na kraju ce ispasti da smo mi izvrsili agresiju
NEDAJ SE BOŠNJAĆE LJUTI, gamad se urotila protiv vas, raširili se ko djubre po njivi, uvukli se u najvažnije institucije, i tuže i sude Udaraju vas i s'desna i s'ljeva i njihovi i vaši. Budite složni i jaki kao i '95
HOCE LUKAVCANI SDPBALIJU DELICA KOJI BRANI CETN.KE EHHH ETO VAM SAD VAS SDPBALIJA DELIC
Kako ste izdržali ratne godine izdržat ćete i ove poslijeratne. Znaju svi da sada Dodik i ostali ćetnici kontrolišu tužilaštvo BH.
Balije, a pripadnici HVO-a... jel su i oni krivi za UZP ili smo to samo mi Hrvati?
Klix.ba iz pouzdanih izvora saznaje da je u pripremi hapšenje Dragana Lukaća, rodjen 1968 u Krnjeuši, Bosanski Petrovac. Osumnjecenog se tereti da je u periodu 1994/1995 počinio zločine nad Bošnjacima u opštinama Bratunac, Srebrenica, Žepa.
Bosnjak za silovanje iz rata dobije 2,5 godine a Srbin 10 godina.Dzaba vam sve ovo.Sud se mora razjebati pa nanovo sve suditi.Sami se zajebavate sa pravdom zato nam je ovako.Varate se ako mislite da ce sve to tek tako proci.
MI BOSNJACI NISMO RADILI ZLOCINE I BRANILI SMO SVOJU DRZAVU A NISMO GRANATIRALI BEOGRAD , NIS , NOVI SAD .......
Bosnjak 2,5 godine za silovanje, a Srbin 12 godina za masakr 59 civila.
Kako podižete, tako će te i spustiti. Nikakvih dokaza nema, a ove biva svjedoke treba dobro izlemat za rivo svjedočenje.
SILU CETA.A DAO NACELNIK LUKAVCA SDPBALIJA JER PROSLE GODINE NJEGOV SDPovac TODOROVIC DIZE TRI PRSTA I MASE ZASTAVOM SRBIJE U LUKAVCU A TAJ NACELNIK DELIC GA BRANI I TO ODOBRAVA
@MisterXYZ JEB. TI DELIC KRMOJED SVE
ROBIJA Zenic
svaki dan isplivaju neki novi "heroji"