Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sta se uzdaju ovi nasi jadnici.kao sama njihova pojava u Siriji ce promijeniti situaciju.uzmu onu puscicu i okvir metaka.par mjeseci se vucara po nekakvim zabitima i eto ga nazad u Bosnu."prekaljeni borac"kada je vec u stanju da sve to organizuje i finansira onda neka bar djecu nahrani.
ma sikni ga za siriju i oduzmi pasos za koji ga qurac hapsite?
moje ogromno iskustvo, nakon druženja sa budistima, katolicima, pravoslavnim, protestantima iz Amerike, ateistima, agnosticima, čak i pederima... ljudi moji al najteži su muslimani kako god okreneš. Jedino s njima ne mogu naći zajedničku riječ.
bolna istina, jedino se sa sekularnim muslimanima moze normalno funkcionisati ali i takvih je sve manje
Allahu ponizi dubravka čamparu na ovom i onom svijetu i podari njemu i njegovoj porodici dugu, tešku i neizlječivu bolest. Amin!
@guzercurguz22 Debil želi muslimanima zlo tako što uhodi, hapsi i proganja muslimane vjernike. Jednom riječju balija.
Momentalno strijeljati bijesna govna!
@7edmica Srbe na vrbe! Smradovi vlaški!