Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce biti sa Draganom Covicem ?
Sto je najgore, oni su se zrtvama smijali u lice vjerujuci da ce ostati postedjeni.Zlocin se nikada nije isplatio.Svi ce jedan po jedan odgovarati, sada se to moze ustanoviti.Nitko se ne moze nadati da ce njega zaobici.Sto je vise kaznjavanja zlocinaca, to su vise sanse da se ostali pronadju i procesuiraju.Ja nebi bila u njihovoj kozi, cekajuci da mi netko zakucana na vrata i da me odvoje od dosadasnjeg zivota i porodice.
@starogvodzdje2 sa tvojim priopcenjem mogu samo da razumijem da ti podrzavas zlocine.Ako je moje tumacenje tvoje izjave su netacne, ispricavam se.Ti se vracas unazad, usporedjujes poslijednje zlocine sa nekim davnim zlocinima, cije namjere poznajemo samo iz obavljenih dokumenata.Svi tvoji navedeni zlocini protv covjecanstva nose neke tragove, koje necemo nikada 100% saznati.Da bi sadasnju stvarnost spoznali, upakujemo je u nesto sto se davno desilo i tako zamaglujemo istinu.
@RayDonovan1 hoce da kazes:zub za zub, oko za oko.Pravda se moze samo izjednaciti ako zlocinca adekvatno osudis.Zrtvama platis ostetu za bol svakog izgubljenog clana porodice , a ne pausalno osudjivanje.Kad zlocinca ostavis na nuli, bez icega, je velika kazna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo hapsi. Svi su tamo u neki nacin povezani sa genocidom u Prijedoru.
hapsi govna!! nek truhnu u zatvoru....
Jel mup tzv rs i ove ubrojao u raport o terorizmu?
Svakom zlotvoru želim da mu SIPA u najkraćem roku zakuca na vrata!
25 godina kasnite, ali jbg. kad-tad pravda stigne zlikovce . . . ! ! !
ima s druge strane i to da im je sada najdraze da budu na slobodi a sada ce crknuti u kazamatu :)
hapsi sve da se više završi s tim... iako ih je dosta umrlo u međuvremenu...
da hoce vise sve pohapsiti.........i kako kazes da se zavrsi s tim.........