Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala bogu pa se svaki dusevno poremeceni srpski zlocinac vodi u evidenciji. ☝️ teska je bolest pa se mora postepeno raditi na njihovom uklanjanju ☝️
Nikada mi nece biti jasno kako neko moze podrzavati ovo, podrzavati ovakva nedjela, ono sto je Lukic, Mladic i ostali sto su radili? Ima li ikog u srpskom narodu da ga je Biga strah?
Kazem vam ja psihoticno bolestan narod. Pa nije im dzaba Karadzic psiholog bio presjednik. Vodjeli ste psihe u Mladica pizde. Da je musko trazio bi oprost za zlocine pokajao bi se. Ne on se i u sudnici ponasa kao zlotvor. Nije skup metak da je milion
Genocidasima treba suditi sto ubise u Miljevini i doktora srbina iz Foce jer je spalio svoju kucu dok su oni palili bosnjacke i jer je pomagao bosnjacima Foce, o takvom plemenu se radi!
Covjece oni su ove monstruozne zlocine poceli raditi jos u aprilu 1992, znaci kada bukvalno ni blizu etnicka mrznja nije bila kao prije. Nekada mislim da je najbolje najuriti govna iz BiH i neka se pripajaju Srbiji, ali kada procitam ove vijesti treba ih iz inata drzati u Bosni kao u kavezu, te pse zlocinacke.
Pa poceli su pocetkom aprila 92e u Bijeljini,Stoka presla drinu i sa domacim cetnicima su krenuli u krvave pohode na goloruk narod posle Bijeljine na Zvornik,Bratunac,Vlasenicu,Brcko,Focu,Visegrad itd,nezamisljiva zvjerstva su se dogadjala.