Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi uporni pokusaji izjednacavanja agresora i zrtve ce se nekome dobrano obiti o glavu
Hvala Bošnjacima. :-(
treba ovo isilovo-islamsko leglo sarajevo sravniti sa zemljom, a muslimane koji prežive poslati u saudijsku arabiju. bih podijeliti na hrvatsku i srbiju.
ako se dokazu da su krivi nek odgovaraju ali istom onom principu po kome osudjudju pripadnike abih..jedne tuze i sude po zapovjednoj a druge po individualnoj odgovornosti sto nije uredu..
treba ovo isilovo-islamsko leglo sarajevo sravniti sa zemljom, a muslimane koji prežive poslati u saudijsku arabiju. bih podijeliti na hrvatsku i srbiju.
@KrnjaBeHa , podijeli svoje puste snove sa svojom familijom a Bosnjama se sagni do prepona , uz duboki naklon .
Neko i za njima žali kao što i ja za Vikićem žalim. Ali, kažem kome dokažu da je odgovoran za streljanje vezanih ljudi nek odgovara pa makar i babo moj da je posrijedi.
haha pa posrbice raselile pola bosne po ovom principu..da ne spominjem zvjerstva koja su radili..
Meni ba krivo st Pepeljuga iz Laktasa ne ide kod Trampa na bal...Oj Ameriko cemeriko