Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavlja se sezona sportskog ribolova... uhvati pa vrati u vodu, uhapsi pa pusti na slobodu...
Idioti Trninic je uzeo milione a vi udarili po Miokovicu koji je bio najpošteniji direktor od postanka domova zdravlja. Nazalost Miokovic borac Armije BiH, gradsko dijete i gospodin nema politicka ledja pa mu valja ispostaviti Trniniceve racune da se vidi kako tuzilastvo ipak nesto radi. Bravo za tuzilastvo! Smijesni ste 😀
Trninić jedini parira Zukiću po broju zaposlenih... naravno za određenu(veliku) novčanu naknadu.
Svi koji su krali neka odgovaraju.Pitam se samo kada ce na red doci Zavod za javno zdravstvo na celu sa nazovi direktoricom Snjezanom Baltom ,njenom desnom rukom Elvestom Mulaosmanovic te Harisom Plehom ,Radeljasevim malim.Javne nabavke,zaposljavanje,tenderi, itd.
Balta najveca glupaca, a drze je politicki poltroni da bi uzimali pare i oni i ona od zaposljavanja. 20000 km se daje njoj za radno mjesto!
Svi koji su krali neka odgovaraju.Pitam se samo kada ce na red doci Zavod za javno zdravstvo na celu sa nazovi direktoricom Snjezanom Baltom ,njenom desnom rukom Elvestom Mulaosmanovic te Harisom Plehom ,Radeljasevim malim.Javne nabavke,zaposljavanje,tenderi, itd.
Rijetko pošten i normalan gospodin doktor Milan Mioković, pamtim ga iz ambulante Kovačići, uvjek je imao vremena za obične ljude i svima je pomagao.Ovo je dokaz da kod nas nema pravne države, Faris Gavrankapetanović i Šanko Mesihović uzeli milione, a slobodni građani, kao i Nedžad Braanković koji je uzeo više od svih.
Ala selamet...vlah krade po zarajvu
Amir Zukič je mala maca koliko je Trninić uzeo para na zapošljavanju.
Milan Mioković je beton čovjek, a Tanovicka primitivni lopov, gdje Vam je Tokić, Trninić kako Vas nije stid i sram ?
trninić posteno trosi svoje milione i bira nekretnine na jadranu, ostavite tog postenog covjeka na miru!
Slazem se sa vecinom komentara.Doktor Milan Miokovic je stvarno dobar covjek i dobar ljekar.On sigurno nema nista sa ovom situacijom.Nije covjek od tog posla.Savjestan je i predan svom poslu.Trebalo im zrtveno janje pa njega nasli.Stvarno sramota.
Sa ovakvim tužilaštvom "gore i suha i sirova", a najporaznije je da su se od svega uhvatili za zaštitare! 😜 Sumnjam da su i to u stanju dokazati, sačekajmo.
Upecali su lijep primjerak, sada slikanje, onda će tužilaštvo da napravi kardinalnu grešku i moraže da ga puste jer ne poštuju osnovna prava Poserem se kriminalno tužilaštvo...nema gore države od ove
a onda ide privatna tuzba i nadoknada stete zbog neosnovanog pritvora, casti i ugleda, dusevne boli i dr.
Neki dan odem u DZ Otoka-Kumrovec. Termin čekala sedmicama jer je kao sve popunjeno. Dođem, čekam pola sata dok se doktor ispričao sa sestrama (a prošlo vrijeme pauze da se razumijemo), u čekaonici samo ja, nigdje nikog, pa se pitam kakve su to "liste čekanja" pa jedva dobih termin a nigdje žive duše, i plus na šta se to doktori žale, više ne rade nego što rade, a smjena im po 6 sati uz 5-6 pauza. Treba ih sve privatno zaposliti da rinta po 12 sati za male pare.
Nemojte doktora Slobodana Trninića ! Jest da je dobro (predobro) namještao javne nabavke, jest kriminalac da ga treba tražiti svijećom, jest da je bio direktor pored toliko balija, ali on je Srbin u Sarajevu, pa će biti, znate već... progon Srba, nemoguć život, Teheran...
Dr. Tanovic je prije svega uvazena gospodza doktor, specialista, primarius nesto sto vecina nikada nece biti. Ista ta dr Tanovic je bila pripadnik armije i svoje 9togodisnje dijete izgubila dok je lijecila nase ranjenike. Ista ta Tanovic je 3 godine radila sa slabovidnom djecom da ih obuci da budu fiziotarepeuti. Ista ta gospodja Tanovic je naslijedila gospodina Trnica koji je doveo dom zdravlja do ove situacije ali sudite dr Tanovic i dr Miokovicu a ne uzroku problema i prevare dr Trnicu! Cool
Sve je to super, ali ima procedura kojom se vrse javne nabavke
@pinkman Da slazem se ali ima isto tako ugovora koji su potpisani na neodredjeno prije nego su dosli dr Miokovic i dr Tanovic. Najlakse je uzeti 2 glinena goluba a ostaviti glavne da miruju i uzivaju. Svi trebaju odgovarati i to stoji. Trebaju i dr Miokovic i dr Tanovic objasniti zasto su ti ugovori ostali na snazi nakon sto su oni dosli. Treba isto tako vidjeti ko je to potpisao. I onda treba vidjeti ko je od toga imao paketice i te treba kazniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komisija za javne nabavke se izabere i onda njima upravljaju direktori. Za neposluh, ako želiš da radiš po zakonu, budeš smijenjen bez ikakvog rješenja jer kažu mi imamo to zakonsko pravo. Tek tada nastaju tvoji problemi na poslu, a oni postave 'svoje' ljude koje nagrađuju i svi zadovoljni.
BUHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHHHAHAHAHHAHAHAHAH
Pa niko u PArlamentu BiH nema nikakvih tendera a da ima u kantonu !?
Šta je sa Farisom jel on imao kakvih tendera ???