Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreteni, jesu našli tržište ... ? ? ? Civilizacija je to, daleko od Balkana, tamo ne pali ona " snađi se " , valja radit a ovaj babuka svog sina očito radu učit nije imao namjeru pa ga u "švercerske vode" UBACIO ... ! ! !
A narodu uvalili maline da uzgaja .
Prvo treba zatvoriti onoga ko im je prodavao oruzje pa onda onoga ko je prevozio, pretovarao... pa tek ove! Mene policija uhvati zaviruje u gepek gledaju imam li sijalice i trokut a ljudi svercaju oruzjem i tek nakon dvije godine optuznica, cekali da jos zarade para
Svakako optuziti i maksimalno kazniti.Malo im bilo ionako luksuzna zivota tamo pa hoce jos i oruzje svercovat
normala djikani su planetarno poznati po svercu, lopovluku i genocidu. Maltene mi je zao njihove djece koja ce nositi tu ljagu dok su ziva.
Zaratiće se u Šveckoj?!
šveđani se naoružavaju a ti se bošnjo kupaj
eto zasto balija ide na zapad zbog kriminala,pederluka i isila
Opasna mafija u šveckoj