Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekonomija Istocnog Sarajeva i Sokoca ce dozivjeti krah nakon ovoga haha
Ovo je reakcija drzave nakon pucnjave između automafije i policije prije 10-ak dana. Objavljena imena su dokaz da se dugo zna ko, kako i sta radi, ali su imali “imunitet”.
tako je vazda je povuci potegni
Pogledati njihove slike na fb.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bez riječi...
nesto razmisljam! jesu li ovi one "sarajlije" sto ovde mnogi ceznu za njima i govore kako sarajevo nije sto je bilo i lijepse je bilo vjerovatno misleci na ove kriminalce koji su rodjeni u sarajevu, dok sandzaklije i istocna bosan "upropastise" sarajevo! Cudan nacin odredjivanja lijepote, sandze su vjerovatno malo primitivni sto nije za cudit se ali su bar radise i ne kradu.
Sokolac - Sarajevo - Grude: novac kada je u pitanju, nema nacionalizma.. od nečeg se živjeti mora. Ali ova naša sposobna država će 90% njih dobro nahraniti, smještaj im obezbjediti, bavit će se sportom, izlaziti vikendima.. bolje nego u hotelu.
Mandić Srećko, je sin milionera Nenada Mandića ,vlasnika lanca benz-pumpi Mandic -Petrol, i Hotela Espana u Lukavici,ali krv je krv .....
Dobro, ovim pokrivate 200 ukradenih auta. Šta je sa hiljadama drugih koje se ukradu!? Pa samo u KS DNEVNO bude ukradeno jedno auto, tojest 400 komada godišnje!!!
Mandić Srećko, je sin Nenada Mandića ,vlasnika lanca beny
Koji su im profili na olx.ba?
sve Srbi
sve vlah do vlaha. banda lijena. Mrs preko drine
kod njih u novinama su naši haha
bošnjaci slabo zastupljeni k"o i uvijek
Furali se na dokumentarac "Vidimo se u citulji". Nisu dugo, kako vidim spisak.😉
Predugo, ovih 200 komada je mozda petina ociscenih auta iz ks
kriminal ne poznaje naciju kako su se oni fino skupili od sokoca,sarajeva pa sve do ljubuškog!
@PowerEdge MANDAL ENIS JE SIGURNO SRBIN PA I VUKOJA FERDO TAKODJER A NIŽIĆ GORAN AUTENTIČNI.
Gledaj vlahadije sto je ojadila ljude..
E ova bi akcija mogla uroditi plodom visegodisnjih kazni,osto kao sa Zikom.
Kako nema Baketa i Sebije na spisku